Beágyazódásos vérzés után megmaradt kisbaba - milyen volt a vérzésetek állaga, intenzitása, kedves kismamák?
Kérlek, segítsetek! Olyan kismamák tapasztalatai érdekelnének, akiknek a beágyazódást vérzés kísérte. A vérzés állaga, színe és intenzitása érdekelne. Végigolvastam az archívumban itt vagy 15 oldalnyi kérdést, ám mindenhol csak az volt leírva, hogy kinek milyen a vérzése és mikorra nem várja, az nem, hogy lett-e baba a dologban. Kérlek, írjátok le, hogy ti mire emlékeztek, hátha akkor egy kicsit tisztában tudok lenni a saját állapotommal.
25-re nem várom, ma vagyok a 12. dpo-n. Három napja barnázással kezdtem, ami mára fokozatosan alakult át rózsaszínné, de összesen kb 5x vettem észre, s akkor is csak kicsi foltot a wc-papíron. Remélem, hogy sikerült végre, csak olyan sok negatívumot olvastam a rózsaszín folyással kapcsolatban (méhen kívüli terhesség pl), hogy megijedtem. Remélem, tudtok segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!