Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Voltatok már úgy terhesek,...

Voltatok már úgy terhesek, hogy beágyazódásos vérzésetek volt? Előfordult már olyan, hogy a beágyazódásos vérzése több napos volt, gyenge mesihez hasonló?

Figyelt kérdés
Az előző mesim március 4-én fejeződött be. Elseje óta próbálkozunk babával. 29-én NEM kellene megjönnie, de 23-án előbb rózsaszínes folyás majd estére véres pecsételés és ez tart még ma is, de már szinte gyenge mesihez hasonlítanám. Mi ez? Mitől lehet? Akkor most megjött korábban? Pedig minden nap próbálkoztunk 19.-ig
2009. márc. 25. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Volt.

Sztori:

Tervezett baba, nagyon vártuk, és abból a "fajtából" való voltam, aki tesztelt elég sokat.Mensi előtt már pár nappal halvány tesztcsíkjaim voltak, érztem, hogy sikerült. Mensi előtt egy nappal egyértelmű, erős pozitív csík volt a terhestesztemen.

Nem szivesen idézem fel azt a reggelt, amikor nem kellett megjönnie. Felkeltem, pisi, és törléskor vérvörös wc papír. :-(((( Összezuhantam, de elkönyveltem, hogy akkor nnincsen baba. Közben utánajártam, és megtudtam, hogy van ilyen, főleg ha tesztem pozitív. Délutánra a vérzés elmúlt.

Másnap reggel megint ugyanez (szombat volt), míg délutánra megintcsak elmúlni látszott. Nem baj, hallottam babamegtartó trükkökről, így elmentem a nőgyógyászati ügyeletre, elmondtam hogy azt hiszem baba van, de félek hogy nem marad meg.Az ügyeletes orvos (nő) ennyit mondott:

"De akkor mégis mit keres itt ha menstruál?"

Egy világ omlott bennem össze ettől a fantasztikus segítőkésszégtől. Meg is vizsgált, kézzel és UH-val is, azt mondta terhességnek nyomát sem látja. Szomorúan kullogtam haza. De nem volt több mensi, és a további tesztjeim is pozitívak voltak. Kerestem egy jó dokit, mert akkor nem volt fix orvosom, aki megállapította, hogy babát várok.

Most 32 hétben járok. Kiráz a hideg ha a kórházba kell mennem, és meglátom azt a dokinőt aki akkor anno úgy bánt velem. Ráadásul a diagnózisa nagyonis téves volt.De nem ezért haragszom, mert egy ilyen korai terhességet egy nagyon tapasztalt orvos is csak egyéb jelekből vehet észre, a baba és a petezsák nem látszik még olyankor. Én a bánásmódért haragszom, annyira szerettünk volna babát, és úgy fájt ahogy velem akkor bánt...

2009. márc. 25. 15:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

:) :)

Nekem is kábé így volt. Mensi előtt (amúgy 34-40 nap között volt) elkezdtem vérezni, na gondoltam akkor legalább megjött hamarabb, kezdődhet a következő hónap. Másnapra elmúlt. Hát ő volt a babókánk. :)

Egyébként olyan babó, akinek a szüleinek azt mondták nem születhet meg, sőt meg sem foganhat, kizárt fél évig hogy gyermek legyen. Ettől független ő jönni akart, és itt van :)

2009. márc. 25. 18:36
 3/4 A kérdező kommentje:
De nekem már három napja tart. Gondoljátok még lehet ebből valami? De a tesz ilyenkor még egyébként sem mutatna ki semmit, szóval el vagyok keseredve nagyon.
2009. márc. 25. 18:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

(első válaszoló vagyok)

Az attól is függ, hogy milyen tesztet veszel. Én kicsit túlzásba vittem a tesztelést, mert akkor már annyira akartuk a babát, így volt itthon több féle is.Szépen lehetett látni, hogy mikor melyik érzékerli az anyagot.

De ha három napja tart a mmensi akkor nem tudok hozzászólni, mert mint írtam nekem két napig volt, az sem egyfolytában, okoskodni meg nem akarok, mert fals infot felesleges adnom.

Viszont nálam mindig a remény veszett utoljára, minden hónapban mikor próbálkoztunk. Aztán ilyen körülmények közt sikerült, úgyhogy én a végleges diagnózisig sosem adnám fel ha most újra előről kezdeném!

Sok sikert kívánok a jövőre nézve, bárhogy is alakul most nektek.

2009. márc. 25. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!