Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációtól számítva hányadik...

Ovulációtól számítva hányadik napon volt beágyazódásos vérzésetek?

Figyelt kérdés
Sajnos már nem emlékszem, az előző terhességemnél hányadik napra esett. Tudom, hogy nem mindenkinek van, nekem mindig volt. Ezért reménykedem, hogy a mostani is talán az...
2009. nov. 7. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:
az elsőnél a nemvárt idején, vagyis két hétre rá, a másodiknál már egy héttel ovu után, mindkétszer 28 napos szabályos ciklusom volt.
2009. nov. 7. 13:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2009. nov. 7. 17:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Amikor meg kellett volna jönnie. Először azt hittem, hogy meg is jön, de a teszt mást mutatott! :)
2010. jan. 4. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem a 7-9. napon ovu után.
2010. jan. 4. 19:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia dpo 12-13. napján és a 16.napján teszteltem pozítivat.
2010. jan. 4. 21:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Ovu után 10 napra egy csepp vér. A 12. napon teszteltem pozitívat.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az előtte lévő két ciklusban is volt ilyen vérzésem, a 6-7-8. napon, de akkor nem volt baba.

2010. jan. 5. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!