Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás- pecsételő vérzés...

Beágyazódás- pecsételő vérzés nélkül, ismerős?

Figyelt kérdés
Volt valakinek úgy, hogy a beágyazódást nem kísérte enyhe vérzés? Voltak egyáltalán tünetek, vagy van olyan, hogy semmi sem jelzi, mégis kiderül aztán, hogy terhesség?
2011. febr. 25. 13:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze, sőt az a ritkább, ha valaki megérzi!
2011. febr. 25. 13:53
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem az elsőnél és most a másodiknál sem volt semmiféle pecsételés a beágyazódáskor sem, meg soha a terhesség alatt.
2011. febr. 25. 14:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Első terhességemnél és másodiknál sem volt semmi "tünete" a beágyazódásnak, tehát sem fájdalom, sem vérzés nem kísérte.
2011. febr. 25. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Semmiféle vérzésem nem volt se a beágyazódáskor, sem pedig akkor mikor a mensinek kellett volna jönnie. Nekem semmi nem jelezte, csak a nem várt után 4 nappal a pozitív teszt. Tüneteim is csak 6. héttől kezdődően voltak.
2011. febr. 25. 14:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt semmiféle enyhe vérzés se beágyazódáskor se terhesség alatt.Semmit nem vettem észre mikor terhes lettem,az 1.jel:a menstruáció elmaradása.
2011. febr. 25. 14:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Az elsőnél semmit nem éreztem a világon vérzés sem volt. A másodiknál tudtam, mikor ágyazódott be, volt egy enyhe piros folt a wc papíron és tudtam, hogy most fészkelte be magát.:)

7h km

2011. febr. 25. 15:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt vérzés viszont amikor meg kellett volna jönnie akkor jött egy mindjárt megjön érzés és feltettem egy tampont (nem tervezett baba volt) de később nem volt rajta semmi. Aztán csak nem akart megjönni :).

Szurkolok!

2011. febr. 25. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!