Azért nem esek teherbe már 8 hónapja mert, én jobban szeretném mint a párom? Már nagyon el vagyok keseredve! Mit csináljak még, hogy tutira össze jöjjön?
Szia!
Biztosan nem azért nem sikerül, mert jobban szeretnéd, mint a párod. :-)
Tudom, 8 hónap nem a világ, és csak egy év után (fiataloknál 2) kezdik el a kivizsgálásokat. De!
Azért a 8 hónap egy egészséges párnál, akik minden hónapban akkor vannak együtt, amikor kell, kicsit hosszú. Én nem várnék tovább, úgy mennék a dokihoz, hogy már két éve szeretnénk, elvégre nem ő tartja a gyertyát, nem tudhatja mióta próbálkoztok. Egy kivizsgálás nem árthat, ha feleslegesnek is bizonyul később, mert esetleg közben összejön a baba. Mire mindennel végeznek, az úgyis hónapok kérdése, nekünk fél évünk ment rá. :-(
És ha esetleg van vmi baj, akkor megkímélheted magad még pár havi idegeskedéstől.
Mielőbbi babásodást kívánok!
Tényleg nem sok a 8 hónap, de átélni rettenet. Mi 19 hónapja sikertelenül próbálkozunk...
Szerintem is lassan elmehetnétek dokihoz, úgyis több hónapos hercehurca lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!