Elvagyok keseredve.4 hónapja próbálkozunk, de semmi. A menszeszem óramű pontosságú, mindig a 28. napon jön meg. Miért nem sikerűl a baba?
Nyugi! Ez még nem idő! Még ne legyél elkeseredve, s főként ne idegeskedj!
Tudom, hogy nagyon rossz, ugyanígy voltam én is. Főleg hogy az első baba rögtön összejött. Most 6 hónapra sikerült!
Sok sikert, s ne foglalkozz ennyit vele!
Tudom, hogy mensi előtt idegbetegek vagyunk, de hónap közbe próbáld meg elterelni a gondolataidat.
szia!
próbáld ki a praktikákat! én is itt olvastam róluk először és kezdem öket szépen sorjában alkalmazni!
1, hőmérőzés, az csak arra jó, mint utólag elmondta a dokim, hogy megtudjuk hogy van e peteérés, és nem az ovuláció kiszámítására!
2, az ovu, vagy LH teszt, kinek hogy tettszik, az pontosan megmutatja mikor van ovuláció! lehet venni boltba, de ha olcsobbat akarsz akkor itt a netem be lehet szerezni, többet olcsóbban! :)
Van mikroszkóp is de kevésbé jó ( tapasztalatok alapján)
3, vannak olyan vitaminok amik pozitivan hatnak a peteérésre, spermákra ez pl az E-vitamin
én mondjuk elevitet kezdtem el szedni!
!, vannak különbözö teák: palástfű stb ennek is utána lehet nézni a neten, és jó hatással vannak a peteérésre, ovulációra stb!
szerintem ne add fel, a 4 hónapocska az még nem sok idő!
sok sikertnketek és mihamarabbi babásodást kivánok!
Csináltass a pároddal sperma vizsgálatot.Ha úgy tűnik nálad minden rendben,akkor lehet nem elég jó minőségű a sperma.
Nekem se jön össze 4 hónapja és azt mondják minden rendben.
A baj az ,h tönkretette a nemi életünket ez a baba terv.Nagyon.
Sperma vizsgálaton túl vagyunk,most úgy határoztam ,h elmegyek petevezeték átjárhatóságira.Bár félek,de jobb mint h aztán méhen kívülim legyen.Mert,ha el van dugulva akkor lehet h a spermium még felúszik mert pici,de együtt a petesejttel már nem tudnak átférni és akkor ...szóval...amúgy is azt vettem észre ,h az átjárhatósági után sokkal könnyebben teherbe esnek a hölgytársaink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!