Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik régóta várnak babára!...

Akik régóta várnak babára! Hogy viselitek, amikor körülöttetek sokan teherbe esnek?

Figyelt kérdés

Mi 1,5 éve várunk babára, túl vagyunk 3 sikertelen inszemen. Körülöttünk persze elég sokan terhesek, sokan megszültek, úgy érzem, én vagyok az egyetlen, akinek ez nem akar összejönni. Másnak miért tud 1-2 hónap alatt sikerülni??

Ne értsetek félre, örülök más babájának, de mindegy egyes hír egy újabb késdöfés a szívembe, és ilyenkor legszívesebben fél napig bőgnék.

Nektek is nehéz ilyenkor, vagy csak én reagálom ezt túl?

2011. febr. 25. 11:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi 2,5 éve kezdtük az egész procedúrát. 6 hónap próba után elmentünk orvoshoz, utána két inszemem volt, a második sikerült, de missed ab. lett a vége. Aztán egy év sorozatos mászkálás ismét két inszem ismét, nem jött össze. Aztán lombik következett (az még egy tortúra...) rengeteg kitartás kell hozzá. És közbe jöttek a babák az ismerőseim körébe. Rossz volt nekik is elmondani, mert féltettek, hogy nem fog jól érinteni, hogy nekik lesz. DE én tudok örülni mások sikerének, és már úgy gondoltam a végén, hogy ha akar jönni, úgyis fog. Januárba volt a második lombik és itt van a pocakomba a 7 hetes babám. Kitartás mindenkinek. Egy nő két dolgot tesz meg az életében, hogy ne legyen és hogy legyen babája. Nehéz elviselni tényleg, ha másoknak sikerül, és főleg, ha neked semmi bajod mégse sikerül. De kitartás, kitartás és kitartás, meghozza a gyümölcsét előbb-utóbb.
2011. febr. 25. 15:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok,csatlakozom:( Nekünk ugyan összejött már párszor,de sorozatban elvetélek:((( A leleteim tökéletesek,szóval nem tudjuk az okot. Mindenki terhes körülöttem,ráadásul olyan helyen dolgozok,ahol sokan járnak be az irodába és a kismamák hozzám jönnek az ügyüket intézni. Sajnos barátot is vesztettem már el emiatt,mert nem értette meg hogy ez mekkora fájdalom. Kínkeserves ez a helyzet és kizárólag az érti meg,aki ugyanebben a helyzetben vannak, a többiek csak fröcsögnek össze-vissza,hogy pl fiatal vagy még, ne figyeld a pé-t,foglalkozz mással. Remélem nemsokára már valamilyen más kérdésre fogunk boldogan válaszolni!Úgy gondolom,hogy ezt mindenki megérdemli. Gondoljatok arra,hogy mi biztosan jó szülők leszünk!
2011. febr. 25. 16:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem is szívszorító érzés, mert már én is úgy szeretném ha sikerülne.

Még csak 7 hónapja próbálkozunk..

2011. febr. 25. 16:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Nagyon nehezen viselem mégis örülök más boldogságának,rámtörnek néha irígység érzések,de túlteszem magam rajta!Mi 17 hónapja próbálkozunk..!!
2011. febr. 26. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!