Mensi problémák, segítség! Októberben volt vetélésem, utána nov. Közepén jött meg először. A vetélés előtt 31 naposak voltak a ciklusaim, de a novemberi mensi óta, minden hónapban 1-2 nappal később jön meg. Ez minek tudható be?
Pl. Mára vártam. Teszt negatív, és semmi jele, hogy megjönne.
tusomásom szerint 35 napnál hosszab ciklusokban valószínűleg nincs peteérés.
szerintem mmég lehet, hogy a vetélés zavar be. plusz lelkileg is lehet, hogy megvisel és a stressz, meg a szomorúságtól is lehet, meg persze nem árt ha a vetélés után vártok valameddig, és olyan "okos" a test, hogy ez kivárja. szerintem ne vonj le messzemenő következtetés, ha előtte ez nem volt jellemző az össze-vissza ciklus bízzunk abban, hogy helyreáll a dolog. ha meg nem akkor jöhet a ciklusmonitorozás, hogy mi is van a peteéréssel.
szerintem a vetélésed nem a peteérés hibája miatt volt, hiszen valószínűleg érétt sejted, megtermékenyült, csak valami miatt nem jött össze. de Te legalább teherbeestél, tehát azt jelenti, hogy műkösik a rendszer még ha sajnos nem is tökéletesen.
ne izgulj, remélem jó dokid van, aki megnyugtat, de komolyan veszi a problémáidat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!