Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen teát kell inni a...

Milyen teát kell inni a teherbeesés érdekében?

Figyelt kérdés
2008. febr. 1. 15:38
 1/9 anonim válasza:
100%
A legjobb a cickafarktea!Esetleg fehérfagyöngycsepp minden reggel 20 csepp éhgyomorra!
2008. febr. 1. 15:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy tanácsom van: felejts el mindent, azt is hogy babát akarsz, és élj- éljétek nyugodtan az élteteteket, természetesen.-) Sokkal előbb össze fog jönni, minhta minidg azon görcsölsz hogy hőmérő meg ovutszt, meg mikor legyünk együt...
2008. febr. 1. 15:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem könnyű...
2008. febr. 1. 16:05
 4/9 anonim ***** válasza:

cickafark+palástfű -)ez a peteérésig

utána a következő mensiig csak a palástfűteát ajánlom.

2008. febr. 1. 17:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bármilyen teát ihatsz, a lényeg, hogy vörösbor legyen bőven benne, meg gyertyafény hozzá, alkalomhoz illően lenge ruházat. Ha az alkoholtól ellazulsz, az élmény inkább hatásos a cél érdekében. A tea hőfokára meg az évjáratára figyelj oda, és ne éhesen kúrálj vele. Szerintem ráadásul mindketten teázzatok, egyedül nem lesz elégséges az eredmény. Mi is teáztunk 18 hete, úgyhogy én már nem teázok, csak tanácsokat adok.
2008. febr. 1. 21:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

szia

Én meddö vagyok nekem a nögyógyász a ginseng teát javasolta mert vérböség okozó a petefészekben .

Ami igaz mert én már tapasztaltam képzeld el 1 évig nem volt peteérésem a tea ivása óta már az elsö honapba peteérésem volt.

Szerintem kezd el inni napi egy csésze ,meg mellé a maca vibe kapszulát az meg a beágyazódásba segít.

a tea kb: 500 ft

a maca vibe :5000-6000FT

DE SEGÍT. TAPASZTALAT

2008. febr. 2. 08:44
 7/9 anonim ***** válasza:
58%
Szai én is teáztam ittam cickafart-palástja és lehet inni málnalevelet.Én a ginsengről azt hallottam terhes nők nem fogyazthatják vetélést okoz(rávan írva a dobozára is).sok sikert. a házipatika.com-on találsz hasonlókat!
2008. febr. 2. 09:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi, köszi, olyan megnyugtató, hogy ti ilyen megértőek vagytok!
2008. febr. 2. 11:10
 9/9 anonim ***** válasza:
az elöttem írónak üzenem hogy ö nem terhes hanem az akar lenni.ugyhogy nem vetélhet el
2008. febr. 3. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!