Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor es milyen teakat kell...

Mikor es milyen teakat kell inni a teherbeeses elosegitesere? Segtseget szeretnek kerni hoozzaertoktol!

Figyelt kérdés
Angliaban elek.Orvosnal voltam nem kaptam semmilyen gyogyszert azt mondta magatol fog jonni a baba.En szeretnek egy kicsit rasegiteni mert mar 3 eve nem jon magatol.De nem tudom hogy melyiket es meddig kell inni.Be tudom szerezni othonrol.Koszonom elore is.
2010. ápr. 6. 17:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Kedves kis orvos lehet ha ezt mondta így 3év után.Na mindegy én úgy tudom ha elmúlt a mensi akkor cickafark teával kell kezdeni kb.2hétig ez a peteérést segíti elő tehát a peteérésig kell inni.Utána pedig a palástfű teával folytatod amíg meg nem jön a mensi.Ez pedig erősíti a méh falát és segíti a beágyazódást.Sok sikert!
2010. ápr. 6. 20:54
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
kipróbálhatod az aviva tornát is. ha beírod a keresőbe olvashatsz róla jó dolgokat és le is tudod tölteni a könyvet.
2010. ápr. 6. 21:13
 3/15 anonim ***** válasza:

Szia, Angliában nincs másik orvos? mi az, hogy 3 év után magától jön össze? áááh az ilyet legszívesebben tökön rúgnám.. amúgy az első jól leírta, de mindjárt rákeresek még neked..

Keress másik dokit kérlek! 3 évig vártam én is, de nekem kiderült, hogy csak segítséggel lehet.. szóval kapja be az az illető, főleg, hogy még ezek után is orvosnak meri magát mondani!!! mindjárt írok még, ha megtalálom amit keresek!

2010. ápr. 6. 23:25
 4/15 anonim ***** válasza:

"Fogamzás teakeverék"

- barátcserje (inkább tabletta formában szedjük, vízben nem igazán oldódik ki a hatóanyaga)

- citromfű (jóízű)

- kamillavirág (gyulladáscsökkentő)

- körömvirág (gyulladáscsökkentő) egyenlő arányban elkeverve

- kiegészíthető ánizzsal, orbáncfűvel (mindkettő jótékony hatással van a női szervekre)

- cickafarkfű (1.)

- palástfű (2.)

Elkészítés: Mérj ki minden teafűből azonos mennyiséget, mondjuk 30 teáskanálnyit egy mély tálba. A cickafarkfű és a palástfű kivételével keverd jó alaposan össze a teafüveket. Oszd két részre. Az egyik részt a cickafarkkal (ezt kell a ciklus első felében inni), a másikat a palástfűvel (ciklus második felében) keverd össze. Reggelente forrázz le 3dl vízzel 2-3 teáskanálnyi keveréket. 8-10 percig hagyd állni, majd esetleg kevés mézzel ízesítve fogyaszd. Jó tudni, hogy a cukor és a citrom befolyásolják a gyógynövények hatását, így lehetőség szerint érdemes ízesítés nélkül inni.

Alkalmazás: reggelente 1-1 csészével kell inni a ciklus első felében (tehát a menstruáció első napjától kb. 2 hétig), a cickafarkasat, a peteérés után igyuk a palástfüveset.

Még keresek valamit.. egyébként hallottam még egy Hormeel nevű homeopátiás készítményről is.. én csináltam anno savtalanító lúgosító diétát, Angliában is biztos beszerezhető a könyv: Ph csoda- Robert O. Yong Ph miracle az eredeti címe.. nagyon jó, és működik akkor is, ha nem veszel a könyvben leírt cuccokból- csak a diétával is jó eredményeket lehet elérni! én most ezzel gyógyítom magam.

2010. ápr. 6. 23:34
 5/15 A kérdező kommentje:
utolso koszonom a faradsagot! en is egesz delutan a neten vagyok es keresnek valami privat doktort de nem igen talalok inkabb csak London vagy Manchesterbe lenne de mindketto nagyon messze van tolem.meg annyit hozzatennek /csak a kerdesemet nem akartam ezzel bonyolitani/hogy egy hetet kesett a mensim lett egy pozitiv tesztem aztan ket nap mulva egy erosebb menstruacioval elment sajnos.Szerencsetlensegemre pont husvetkor tortent mindez es itt Angliaban ahol hetkoznap is idopontra lehet meg WC re is menni!az orvosomkb 22-24 eves lehetett /en 33 vagyok/ es kicsit kellemetlenul is ereztem magam.Szoval mar kezd elegem lenni ebbol az egeszbol.Ha lehetne szivessen mennek magan orvoshoz es fizetnek is amennyit csak kell csak mar tortenjen valami.
2010. ápr. 6. 23:40
 6/15 anonim ***** válasza:

Ez nagyon roviden leírva.. a könyv nagyon jó, inkább azt olvasd el

[link]

[link]

Na őt kerestem neked, itt tutira találsz magadnak teakeveréket:

[link]

de még kérdezhetsz is:)

Megtaláltam, de sajna csak egy füzetbe beírva..

2010. ápr. 6. 23:50
 7/15 anonim ***** válasza:

Hm.. nem lehet, hogy sárgatestelégtelenséged van? az elején amiatt történnek ilyen dolgok:S nagyon sajnálom, de ez vicc.. és ha előbb jön majd a babád? vagy mittomén.. akkor is csak időpontra lehet menni? ha terhes vagy ott nincs ügyelet, ha valami probléma van? Istenem:S

Ha tudok valamiben segíteni írj nyugodtan! én is kezdem összeszedni ezeket a dolgokat, mert jövőre szeretnék még egy babát- igen, egyet sikerült csinálniuk.. én PCOs vagyok, ugye már írtam, nekem a diéta az egyetlen gyógyszerem- szénhidrát szegény és társai.. és a gyógynövények.

2010. ápr. 6. 23:53
 8/15 anonim ***** válasza:

Én még Gynexet szedtem.. most gondolkozom, hogy mi segíthet még esetleg.. olyat tudsz szerezni ott? energy termék- nagyon jó termékei vannak!

Egy hormonvizsgálat nem ártana, ha megcsinálják, kérj mindenképpen fsh, lh, meg amit szoktak nézni.. én ehhez nem értek, és már nem is emlékszem miket kértek tőlem anno.. de a dokim- ugyan meddőségi volt- ránézett és mondta mi a bajom.. a nőgyógyászom nem csinált semmit, és ne érts félre, imádom, mert nagyn jó szülész, de a meddőséghez nem mindig értenek. (nem tudsz hazajönni?:D itthon tudok jó dokit:D)

2010. ápr. 6. 23:58
 9/15 A kérdező kommentje:

hmm.. koszonom nektek!

Csak erdekesegkent:A sogornom tavaly IKREKKEL volt terhes es 37 hetessen delutan fajasai voltak.Nyomas a korhaz egy ora mulva hazakuldtek:jojjon vissza ha szulni fog.Masnap szulni kelett elment a magzatviz othol, de ejszaka es nem volt autojuk amivel be tudtak volna menni a korhazba.Mento nem jott ki erte! taxi nem volt eppen vegul megalitott a ferje az uton egy autot aki bevitte oket szulni...Ja es masnap delutan hazaengedtek oket a ket babaval.Akiket nem furdetnek meg a korhazban!Es othol sargultak be a babak!

2010. ápr. 7. 00:07
 10/15 anonim ***** válasza:

Te, Anglia merre van? valahol Romániában? ennél még itthon is jobb a helyzet ezek szerint:S

amúgy az elmúlt 5 írás én voltam egyedül:DDD belelendültem, bocsi:D nagyon nagyon szeretnék segíteni neked.. szóval nincs mit igazán! segítenék még többet is, ha tudnék!

2010. ápr. 7. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!