Mikor es milyen teakat kell inni a teherbeeses elosegitesere? Segtseget szeretnek kerni hoozzaertoktol!
Figyelt kérdés
Angliaban elek.Orvosnal voltam nem kaptam semmilyen gyogyszert azt mondta magatol fog jonni a baba.En szeretnek egy kicsit rasegiteni mert mar 3 eve nem jon magatol.De nem tudom hogy melyiket es meddig kell inni.Be tudom szerezni othonrol.Koszonom elore is.2010. ápr. 6. 17:43
11/15 anonim válasza:
Szia!Első vagyok.Az jutott eszembe még h próbáld meg Gyuri bácsi teáját nagyon sok meddő párnak hozott már babát állítólag. gyorgytea.hu nézd meg ott meg is tudod rendelni a babaváró csomagot.Az egyik lánynak itt már az első hónapban rendezte a ciklusát.Egy próbát megér.
12/15 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
szió, ezt most találtam:) hátha segít:)) sok sikert kívánok neked:))) nagyon nagyon drukkolok!!
13/15 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom!
2010. ápr. 11. 22:24
14/15 anonim válasza:
Sziasztok!
Itt Angliaban nagyon draga a magan nogyogyasz,en holnap utazok haza orvoshoz....es nem talaltam magyart.
En cickafarkfu tinkturat( Yarrow),meg baratcserje tinkturat(Agnus Castus) iszom, itt vettem drogeriaban.
10 font egy uveggel es egy honapig eleg. Kivancsi vagyok az eredmenyre,mert mar kesik es ha azert,mert terhes vagyok,akkor ennek koszonheto,mert elotte nem sikerult.
Majd vasarnap teszt:):)))
15/15 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok.Nagyon szorítok!!Én is most kezdtem el a teákat remélem segít:)Mióta iszod őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!