Milyen gyógynövény teákat ittatok a teherbeesés elősegítésére? Hogyan, mennyit, mikor kell inni, hol lehet kapni, valóban használ?
Én palástfüvet kezdtem inni a babatervezés előtt 2 hónappal.
Minden nap este egy fél literes adagot.
Gyógyszertárban kértem, kaptam.
Hogy segített e?
Ha a tea számlájára írható, hogy első hónapban összejött a kicsi, akkor igen :)
Csak palástfüvet? Valahol olvastam, hogy ciklus első felében ezt, a második felében azt... nem vagyok képben a gyógynövényekkel. Te egész ciklus alatt palástfüvet ittál?
Köszönöm a választ!
Mióta próbálkoztok? Dokinál voltál? Csak azért kérdezem, mert most pl. az egyik barátnőmnél derült, hogy ki, hogy nem elég vastag a nyálkahártyája és valószínűleg azért nem tudott megtapadni a baba. Nagy dózisban kellett szednie E vitamint, a 2. hónapban már terhes lett. A másiknak kiderült,hogy el van záródva mindkét petevezetéke. Átfújták és rá egy hónapra terhes lett.
Szóval érdemes ezeket előtte kideríteni, lehet, hogy "könnyebben" orvosolható a probléma, mint gondolnád!
Én 2 hónapig ittam a cickafarkfű teát, mert kolleganőm nagyon dícsérte. Hát nekem nem vált be... Aztán olvasgattam egy kicsit és vettem palástfüvet meg málnalevelet. Ciklus első és második felére. Úgy gondoltam majd a következő ciklusban kezdem el inni, de már nem volt rá szükség :) Megfogant az én kisbabám :) Szóval nem tudom a tea számlájára írni, mert azóta is bontatlanul hever a fiókban :)
21hkm
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:47
Nyáron lesz egy éve, hogy próbálkozunk. Amikor elkezdtük, rögtön meg is fogant egy baba, de 8 hetesen elvetéltem. Azóta semmi, illetve az utolsó ciklusom volt még gyanús, mert több mint 1 hetet késett, és sosem késik, bár a tesztek amiket csináltam negatívak voltak, szóval nem biztos... orvoshoz is akarok menni, de előtte megpróbálnám amit önerőmből tudok. Ha egyedül nem megy, akkor jöhet a doki, csak az igen sok pénz és idő és hercehurca.
8.36-osnak!
ha 2 hónapig ittad a cickát, akkor lehet, hogy annak köszönheted a babádat! nem azonnal fejti ki hatását a tea, hanem szépen lassan.
jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!