Csajok van még remény, ugye?
Figyelt kérdés
5 napja kínlódok azzal hogy megjön azóta betttel rohangálok pedig holnapra nem váro. Hajnalban arra keltem hogy na most 100% hogy megjött, reggel meg csodálkozva néztem hogy semmi. Megmértem a hőmet 37,4, de a derekam majd le szakad.. Nekem mindig hajnalban jön meg ezért voltam benne biztos hogy ez már tuti menszi de semmi. Azóta ez az érzés meg elmúlt nem fáj semmim, csak a mellem de nagyon. 13 napja ilyen magas a hőm. 1 éve volt egy missedem:( és ez az első éles hónap amikot úgy döntöttem próbálkozhatunk. De 1 év alatt soha nem volt ez a "kínlódás" hogy megjött és közben nem.. Járt már valaki így, és babás lett?2011. febr. 20. 10:02
1/8 anonim válasza:
Igen, én jártam igy. Nekem is alhasi fájdalmaim voltak, és én is minden nap azt gondoltam, na most jön meg, de semmi. Viszont a mellem annyira érzékeny volt és fájt, hogy a reggeli kocogásomat sem bírtam végig csinálni. Egy teszt megmagyarázta a dolgot!
2/8 anonim válasza:
Én is uyganiylen tünetekkel "küzdök". Mikor tesztelsz? Hivatalosan mikor kell megjönnie?
3/8 A kérdező kommentje:
Hivatalosan holnap..Hát én nem élem bele magam hogy az első hónapban sikerült.. Szép is lenne.. Ami talán remnyt ad hogy sokszor járok pisilni, és nagyon eres lett a mellem.. Kedden tesztelek ha addig nem jön meg..
2011. febr. 20. 10:30
4/8 anonim válasza:
Második vagyok: mindenkéépen várd meg míg nem jön meg,aztán tesztelj. Drukkolok neked:) Ja és írd meg,h. mi lett az eredmény:)
5/8 anonim válasza:
Szerintem van remény.Szurkolok.
6/8 anonim válasza:
Szia. Teszteltél? írj,h. mi van veled.
7/8 A kérdező kommentje:
Pozitív!!!!! :)
2011. febr. 22. 08:28
8/8 anonim válasza:
Gratulálok neked:) Boldog babavárást kívánok kismami:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!