Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok szerintetek van még...

Csajok szerintetek van még remény?

Figyelt kérdés
Túl vagyok 3 halvány pozitív teszten, a dokihoz menéssel még várni akartam.Este viszont barnázgatni kezdtem enyhe mensi görccsel.Orvosnál voltam holnap megyek vissza hüvelyi uh-ra.
2010. aug. 17. 14:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kétesélyes de nagyon nagyon szorítok! Pihenj sokat és holnap ird meg mi lett!
2010. aug. 17. 14:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Próbálj meg bízni!Az sokat segíthet!A halvány pozitív már jó jel!
2010. aug. 17. 14:28
 3/8 anonim ***** válasza:
a remény mindig ott van és sosem szabad keseregni, mert ott a következő hónap is! lehet a beágyazódás is, de lehet h nem, holnapig nyugalom, pihenés és csak semmi "bándzidzsámping".....;)....drukk 1000-rel!!!
2010. aug. 17. 14:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is szoritok neked,majd ird meg mi volt a hüvely uh-on.

Próbálj meg bizni,és ne add fel,mert a halvány csik is csik,és pihenj minnél többet!

2010. aug. 17. 15:01
 5/8 letta88 ***** válasza:

Szia!

Hát én nagyon remélem hogy meg lesz még a babód.Én is így jártam csak nekem elég erős pozitívam volt és másnap megjött bár nem úgy ahogy szokott mert sokkal kevesebb és görcs mentes volt ezért is félek hogy nem-e lett valami bajom.Holnap megyek ultrahangra.Hallgass a többiekre és tessék pihenni!!!!:-)meg van még a te pici babád hidd el nekem!!!

2010. aug. 17. 15:01
 6/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Nagyon rendesek vagytok, remélem minden ok lesz, bár ez a menzi görcs nem tetszik nekem...

Amúgy már van egy 3 éves kisfiam a tesóra most 4 hónapot vártunk, de lehet, hogy még várnunk kell...

Mindenképp írok amint hazaértem, utolsó megy neked is a drukk 1000-rel!

2010. aug. 17. 15:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Remélem sikerül, és az a halvány erős lesz. Nekem sajnos nagyon erős volt a pozi de sajnos elvetéltem. De neked drukkolok nagyon, nagyon.
2010. aug. 17. 17:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok Lányok!Köszönöm a sok drukkot, de sajnos nem maradt meg a baba!Már este rendesen elkezdtem vérezni, ma a hüvelyi uh-on már semmi nem látszott.Remélem legközelebb sikerrel járok.Kitartás mindenkinek!!
2010. aug. 18. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!