jó, te nyilván tökéletesen tájékozott vagy az élet minden területén. de fogadd el, h vannak nők, akik nem akarnak 9 hónapot plusz még az ég tudja mennyit otthon ülni veszélyeztetett terhesként, ha dolgozhatnak is helyette. más a nézőpontunk. emellett sok orvos van, aki nem szívesen, vagy egyáltalán nem vállal programozott császárt, ha ezt semmi nem indokolja...
2011. febr. 20. 16:08
32/43 anonim válasza:
1. Ha valaki nem képes megtenni, hogy 9 hónapot otthon üljön azért, hogy egészséges gyereke legyen az meg is érdemli.
2. Lehet, hogy vannak orvosok akik nem vállalnak programozott császárt, de vannak akik igen. Nyilván aki erre vágyik, az olyan orvost keres magának aki bevállalja.
Sajnálom, hogy sért a tájékozottságom...
2011. febr. 20. 16:12
33/43 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy akinek hozzám hasonló problémája van problémás lenne!!Talán csak túl reálisan gondolkodik!
De ilyen alapon elítélhetnék akkor én is sok embert!
Beszélhetnénk a gyermeküket bántalmazó szülőkről!Nincs értelme,mert akkor iylen alapon mindenkinek engedélyt kellene kérni a gyermekneveléshez,mielőtt teherbe akar esni!
Amúgy ki mondja meg hogy ki a jó szülő, mert lehet hoyg itt sokan azt hiszik ők az etalon, közben meg NEM!!
A kérdést nem azért tettem fel, hogy bárki sértegessen!
Én békével jöttem!
2011. febr. 21. 15:28
34/43 anonim válasza:
igen,lennék.ha tudom hogy normális,rendes családban nől fel akkor miért ne??
2011. febr. 21. 17:04
35/43 anonim válasza:
kedves kérdező, az értelmesebbje nem is sértegette a másikat:) inkább disztingvál és nem válaszol. láthatod, a többség támogat, vagy nem zárja ki a lehetőségét a béranyaságnak,vagy az intézményesítésének. megfelelő jogi alappal legálissá válhatna, de ha legális is lesz, egyesek úgyis pálcát próbálnak majd törni feletted, mondván nem vagy jó szülő, mert nem te hoztad világra, nem vállaltad az életed felrúgását a szülés miatt, stb.
2011. febr. 21. 19:06
36/43 anonim válasza:
Igen, de petesejtet nem adnék, és a vér szerinti szülőknek végig kell kísérni a terhességet. Nekem ez fontos lenne, hogy lássam mennyire várják és örülnek.
2011. febr. 24. 20:56
37/43 anonim válasza:
2 gyönyörű kisfiam van, imádtam mindkét terhességemet. Szülnék még nagyon szívesen, de már nem tudnánk eltartani még egy gyereket. Ezért gondoltam arra vállalnék béranyaságot a te feltételeiddel. Egészséges 27 éves nő vagyok mindkét gyerekkel minden vizsgálatra elmentem minden rendben volt.
2011. márc. 4. 10:07
38/43 anonim válasza:
Szia! Én is szívesen segítenék. 2 gyönyörű gyermekem van, mindkét terhességemet könnyen viseltem. Végigolvastam a hozzászólásokat, nem igaz, miért nem értik meg az emberek, hogy van egy kérdés, arra válaszolok. Ha nem értek egyet a kérdéssel nem kötelező válaszolni!
Szerintem ez a mai világban már kellene, hogy működjön! 29 éves vagyok és káros szenvedélyektől mentes!
2011. márc. 5. 18:05
39/43 anonim válasza:
Azért össze ne vesszetek, hogy ki fog pénzt keresni a kérdező baján... Ez az oldal nem erre való.
2011. márc. 6. 16:51
40/43 anonim válasza:
Ha valakinek valami nem tetszik nem kell válaszolni! Szerintem senki nem veszekedett a másikkal, csupán felajánlottak segítséget. És, ha jól látom senki nem írta, hogy pénzért ajánlaná fel. Ha kedves utolsó nem tetszik valami, el lehet fáradni az oldalról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!