Sajnos én még ott tartok, hogy saját babámmal sem sikerül teherbe esnem, de ha fiatalabb lennék (36 vagyok), és már lennének saját gyerekeim én biztos segítenék másokon!
Megkérdezhetem, hogy neked miért lenne szükséged béranyára?
Mi baj van a méheddel?
Bocsi, ha nem akarsz ne válaszolj.
2011. febr. 19. 16:26
12/43 anonim válasza:
Azt hiszem, én nem tudnám odaadni a babát, még úgy sem, hogy genetikailag semmi közöm hozzá. De minden tiszteletem azé a nőé, aki képes ezt vállalni! Ugyanígy érzek azokkal kapcsolatban is, akiknek van erejük az abortusz helyett az örökbeadást választani. Reményt adnak mások számára.
2011. febr. 19. 16:41
13/43 A kérdező kommentje:
16:15-ös dettó!
Pszichés problémám van a terhességgel és a szüléssel!A méhemnek semmi baja azt hiszem!
Elítélhettek , de ilyen is van!
2011. febr. 19. 16:47
14/43 anonim válasza:
Nem , soha nem lennék , nem tudnám másnak adni a babát akit vártam , megszültem.
2011. febr. 19. 17:59
15/43 anonim válasza:
Én vállalnám. Bár az tény hogy nem puszta jóindulatból, pénzért( és milliókra gondolok) De szerintem ez normális. BÉRanya így hívják és ha valamit bérelsz azért fizetni szokás.
2011. febr. 19. 18:17
16/43 anonim válasza:
Ha a testvéremnek kellene ilyen módon segíteni, akkor igen. Pénzért nem.
2011. febr. 19. 21:10
17/43 anonim válasza:
ezen el kellettt gondolkodnom.
még sosem vártam gyereket, ugyh előszőr azt kellene megtapasztalnom, hogy az én egészségemre milyen hatással van, mert ugye azt senki sem szeretné veszélyeztetni. De ha minden ideélis lenne, akkor valószínűleg segítenék, nem tudom mennyiért, mert ebben az esetben nem a pénzen van nálam a hangsúly (persze ne én verjem magam költségekbe...vitaminok, kismamiruha, orvosivizsg.....stb)
és csak akkor, ha ismerhetném a párt, akiké a baba, mert nem mindegy kinek adom oda, akit 9hó-ig a szívem alatt hordtam(nem tudom h működik ez, nem néztem utána).
2011. febr. 20. 09:50
18/43 anonim válasza:
utolsó, ez úgy működik, h kezelésen kell részt venni, h alkalmassá válj a lombikra. beültetik az sejtcsomót stb. minden vitamint, költséget, úgy tudom a kajádat is, h minőségi táplálékhoz juss az fizeti, akinek a babáját kihordod. tehát neked ezen felül is még szép összeg jutna. minden körülményt részletetsen szerződésbe foglalnak, utána oda kell adni a gyereket a vér szerinti szülőknek, erre az adott országok jogrendszere kötelez.
2011. febr. 20. 11:07
19/43 anonim válasza:
Bocsánat, de én olyan embernek nem lennék béranya aki csak azért nem szül mert fél tőle. Pszichésen. Tudom, hogy ilyen is van, de ha ilyen szinten fél valamitől akkor ki tudja, hogy a gyerek jelenléte milyen reakciókat vált ki belőle a későbbiekben és kiderül, hogy fél a kakis pelustól, fél az álmatlan éjszakáktól, fél a sírástól, fél a csorgó nyáltól stb Amikről még nincsen tapasztalata, hogy mégis mennyivel nehezebb gyereket nevelni mint megszülni. Aztán majd ő is párnába folytja a gyereket akit én szültem meg neki.
Ilyennek soha nem adnék.
Bocsánat.
2011. febr. 20. 11:39
20/43 anonim válasza:
Arról meg persze nem szól a fáma, hogy mi van akkor, ha beteg gyerek születik. Ez is simán megtörténhet. Akkor a vér szerinti szülők nagy része visszalép, aztán ott marad a béranya egy beteg gyerekkel, aki ráadásul vér szerint nem is az övé és egy egész életre terhet jelent. Én ugyanis nem tudnám árvaházba adni, ha már én szültem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!