Lennél béranya, és mennyiért?
"miért fojtanám meg a gyereket, akit én is vártam csak nem szültem meg? az örökbefogadás szted miben különbözik?"
Semmiben sem különbözik, de ha nézel egy statisztikát azok az örökbefogadott gyerekek sokkal rosszabb lelki állapotban vannak a szülők miatt akiket csak úgy örökbefogadtak, mint azok akiknél a nő már szült előtte gyereket.
És pontosan azért nem bíznék az ilyen nőkben mert ha pszichésen ennyire nem bír elviselni valamit és ilyen szinten tartózkodik tőle, pedig állítólag a produktumra ennyire vágyik akkor ki tudja mit vált ki belőle egy gyerek.
Soha nem szülnék egy ilyen nőnek. Nem bíznék benne. Nem tudnám elhinni, hogy annak a gyereknek nem lesz baja abból, hogy ilyen szinten hisztis szülő neveli fel.
(Még mielőtt belekötnél a hisztéria egy orvosi kifejezés és nagyon is illik erre a pszichés állapotra. A rinyáló tizenévesekre tévesen használják ezt a szót)
78%-os válaszoló, orvosi egyetemre járok. tisztában vagyok a szakzsargonnal. olyan nőknek sem engednél örökbefogadást, mert megsínyli a gyerek, akiknek esetleg szaporodási gondjuk van?
kedves ezelőtti válaszoló, tisztában vagyunk azzal, h Mo-n jogellenes a béranyaság és a beszélgetés teljesen fiktív. egy előző válaszomban erre utaltam is.
De hozzátenném, hogy nem arról van szó, hogy engedném vagy nem engedném. Ha valaki akarja akkor hajrá.
Csak én nem szülnék ilyen nőnek. Ettől függetlenül nem tiltanám. Csak nekem ezek az elveim. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!