Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lennél béranya, és mennyiért?

Lennél béranya, és mennyiért?

Figyelt kérdés
Úgy, hogy egy házaspár sejtjeit megtermékenyítenék és neked ültetnék be!Ha igen, mennyiért?
2011. febr. 19. 15:28
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
igen ,lennék!! neked kellene??
2011. febr. 20. 13:41
 22/43 anonim ***** válasza:
miért fojtanám meg a gyereket, akit én is vártam csak nem szültem meg? az örökbefogadás szted miben különbözik? abban, h vér szerint nincs is köze. emellett a szerződéesek mindig kiterjednek esetleges betegségre is...
2011. febr. 20. 14:48
 23/43 anonim ***** válasza:
Csak egy elméleti kérdés: ha valóban szabályozzák a beteg gyermek születését ezek a szerződések, akkor sem ér semmit. Tudod miért? Mert az egész béranyaság illegális kis hazánkban. Tehát hiába lenne egy szerződése a béranyának, mert ha bírósághoz fordul, akkor maximum lecsukják. Igaz, hogy a vér szerinti szülőket is, de hát ez ugye nem jelent semmit. Szerződés alapján csak akkor lehet érvényesíteni követelést a bíróságon, ha nem illegális dologról szól
2011. febr. 20. 14:58
 24/43 anonim ***** válasza:

"miért fojtanám meg a gyereket, akit én is vártam csak nem szültem meg? az örökbefogadás szted miben különbözik?"

Semmiben sem különbözik, de ha nézel egy statisztikát azok az örökbefogadott gyerekek sokkal rosszabb lelki állapotban vannak a szülők miatt akiket csak úgy örökbefogadtak, mint azok akiknél a nő már szült előtte gyereket.

És pontosan azért nem bíznék az ilyen nőkben mert ha pszichésen ennyire nem bír elviselni valamit és ilyen szinten tartózkodik tőle, pedig állítólag a produktumra ennyire vágyik akkor ki tudja mit vált ki belőle egy gyerek.

Soha nem szülnék egy ilyen nőnek. Nem bíznék benne. Nem tudnám elhinni, hogy annak a gyereknek nem lesz baja abból, hogy ilyen szinten hisztis szülő neveli fel.

(Még mielőtt belekötnél a hisztéria egy orvosi kifejezés és nagyon is illik erre a pszichés állapotra. A rinyáló tizenévesekre tévesen használják ezt a szót)

2011. febr. 20. 15:01
 25/43 anonim ***** válasza:

78%-os válaszoló, orvosi egyetemre járok. tisztában vagyok a szakzsargonnal. olyan nőknek sem engednél örökbefogadást, mert megsínyli a gyerek, akiknek esetleg szaporodási gondjuk van?

kedves ezelőtti válaszoló, tisztában vagyunk azzal, h Mo-n jogellenes a béranyaság és a beszélgetés teljesen fiktív. egy előző válaszomban erre utaltam is.

2011. febr. 20. 15:14
 26/43 anonim ***** válasza:
Az más ha valakinek szaporodási gondja van. Az nem pszichés probléma. De az a nő aki csak szülni nem akar semmi áron pedig a gyereket akarná az beteg. Szellemileg.
2011. febr. 20. 15:25
 27/43 anonim ***** válasza:

De hozzátenném, hogy nem arról van szó, hogy engedném vagy nem engedném. Ha valaki akarja akkor hajrá.

Csak én nem szülnék ilyen nőnek. Ettől függetlenül nem tiltanám. Csak nekem ezek az elveim. Ennyi.

2011. febr. 20. 15:26
 28/43 anonim ***** válasza:
ezek szerint azoknak a nőknek sem válallnád a felkérését, akik a természetes úton való szüléstől félnek-mivel a császár itthon nme végzik kérésre...-, vagy akik a munkájuk miatt automatikusan veszélyeztetetté válnának?
2011. febr. 20. 15:31
 29/43 anonim ***** válasza:
Látom nem vagy még igazán képben. A császárt szép hazánkban is végzik kérésre, szóval az nem indok, hogy valaki fél a természetes szüléstől.
2011. febr. 20. 15:43
 30/43 anonim ***** válasza:
Akik pedig a munkájuk miatt veszélyeztetettek... Hát ez sem indok. A tanár, az óvónő, az ápolónő stb ezek mind veszélyeztetett munkakörök mégis szülnek gyerekeket.
2011. febr. 20. 15:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!