Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mekkora esélye van annak,...

Mekkora esélye van annak, hogy terhes vagyok a negativ teszt ellenére?

Figyelt kérdés
Január 11. -én délután jött meg a menstruációm, akkor éjjel nem védekeztünk a párommal, másnap délelőtt megint szerettük egymást szintén védekezés nélkül. Rá egy napra leenenöriztem a Jónás módszer szerint a termékeny napjaimat és kiderült, hogy 13.-án volt a Jónás napom (mi meg pont 24-órával előtte voltunk együtt 2x is). Kedden este 36,2Cfok volt a teshőm, szerdán reggelre 37,5 lett, csütörtök óta leszakad a mellem, bizsereg a mellbimbóm és több mint egy hete 37, 2C fok a teshőm nem esik le, 29-én csináltam egy tesztet(Qupidó nagyon érzékeny) egyértelműen negativ, nődoki megvizsgált azt mondja ő nem érez terhesnek.Nekem nagyon világos mindig a vizeletem, még reggel is mert napi 3-4l folyadékot iszom.
2008. jan. 31. 11:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Írod ,hogy jan. 11-én jött meg, és aznap éjjel nem védekeztetek. Akkor mensi alatt voltatok együtt? Én úgy tudom, hogy akkor nem lehet teherbe esni. De lehet, hogy tévedek.
2008. jan. 31. 11:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem...Ha átlagos, 28 napos ciklusaid vannak, akkor is csak február 9-e körül kellene megjönnie a következő menstruációdnak.

Sajnos elég kevés az esély a terhességre... Menstruáció kezdete után 1-2 nappal még teljesen biztosan nem érik meg a következő petesejt... Javaslom, hogy várd meg a következő menstruációd napját, és akkor csinálj egy tesztet. Annak már egyértelműen mutatnia kellene, ha babás vagy. A vizelet színének nincs semmi köze a terhességhez, a tesztek a vizeletben jelen lévő HCG hormon mennyiségét mérik.

2008. jan. 31. 11:45
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

Nos,11e óta majd egy hónap telt el.Ha még mindig nem mutat semmit a teszt,és a nődoki isazt mondja nem vagy terhes,akkor megnyugodhatsz.Amúgy ezekben az internetes kalkulátorokban nem bízom.Akkor van peteérésem,amikor az ovuteszt mutatja,és nem akkor,amikor egy hülye progi kiszámolja.Az,hogy nem védekeztek,és gondolom még babát sem akartok,elég nagy felelőtlenség volt,mert az orgazmus is csinálhat spontán peteérést,és akkor tök mindegy,hogy mikor van termékeny vagy terméketlen napod!A hőemelkedés lehet egy kismegfázás jele is,ami nem akar kimenni belőled.Ha jól emlékszem 11.e környékén indult meg a felmelegedés,és akkor elkezdtek nagyon szaporodni a bacik,lehet begyújtöttél valamit.Az,hogy mennyi folyadékot iszol meg nem számít,mert én pl du-i vizeletből csináltam majd 3 héttel a kimaradt mensi után,és egyértelmű pozitív lett a dolog.Ha nagyon aggódsz csinálj még egy tesztet.Remélem az már megnyugtat!

De ez jó lecke volt mindkettőtök számára!

2008. jan. 31. 11:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Az előző hozzászólónak üzenem, hogy a 11-e messze van még az egy hónaptól, az még csak 20 nap... És egy átlagos hónap 30 napos!!! Szerintem babát szeretne a kérdező, ha már a Jónás-naptárral is számol.

A nőgyógyász látta volna, ha terhes vagy, mert akkor megnövekszik a méh vérbősége.

2008. jan. 31. 11:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem az 1. tesztem negatív lett, akkor lehettem kb. 2 hetes terhes, sőt akkor volt barnás folyásom is kb. 4 napig, amit betudtam menzesznek a negatív teszt miatt, azután mivel a jelek továbbra is megvoltak (mellfeszülés, álmosság stb.)kb. 3 hét múlva csináltam még 2 fajta tesztet :-) (az egyik ugyan olyan fajta volt mint amit 2 hetesen csináltam) és akkor már mindkettő pozitív lett. Így most 15 hetes terhes vagyok. Szóval ennyit a tesztekről amik kimutatják a 2 napos terhességet is...
2008. jan. 31. 13:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Üdvözlet,és köszönet minden hozzászolónak,örülnék a babának azért nem védekeztem,a feltételezett peteérés után 16 napra csináltam a tesztet, ami lehetett korai,mindenesetre már csak 8 nap a következő mensiig, akkor ki fog derülni, ujabb teszttől parázom, addig meg jól esik reménykedni.
2008. jan. 31. 15:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha most nem jön, próbálj reggeli vizeletből csinálni tesztet, úgy hogy előtte este már csak 1-2 kortyot iszol maximum. Ha terhes vagy +-nak kell lennie...:)
2008. febr. 1. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!