Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valakinek sikerült már PCO-s...

Valakinek sikerült már PCO-s szindrómával teherbe esni, és ha igen mennyi időbe telt?

Figyelt kérdés
2009. febr. 11. 21:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

SZia. Utolsó vagyok. Én csak egy hónapig szedtem a Clostibeggyt az egy peteérés serkentő gyógyszer. És akkor sikerült amikor már nem szedtem a következő hónapban. De van akinek több kúrán keresztül sem jön össze.

Kitartás és bízz a dokidban! Jönni fog a baba!

2009. febr. 12. 11:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nagyon vigyázzatok, mármint a stimulálással, mert ha nem maga a pco oka van kezelve többet árt mint használ. Vetélés vagy sok éves hiábavaló próbálkozás lehet a következménye. Nekem a magas inzulin miatt alakult ki PCO, vagyis mert nincs tüszőrepedés a sejtanyagcsere zavar miatt. Amint az rendeződik (jelenleg azon vagyunk) akár szóba jöhet a stimulálás is, de addig nem szabad. Beszélj erről dokival, hogy mi okozza az eltéréseket a hormoneredményedben és mi, mi miatt van. Ismerősöm így vesztegetett el több évet, mire a meddőségibe került, ahol erre vanank specializálódva és ott a fejüket fogták, hogy miért kellett stimulálni, amikor petesejt volt, de nem érett meg. Amúgy a stimulálás cisztákat okozhat. Tehát csak azt szeretném mondani, hogy stimulálnak petéket, de ha magas az inzulinod az nem fog megrepedni, vagy ha meg is repesztik szurival nem lesz olyan minőségű, hogy alkalmas legyen a megtermékenyülésre.
2009. febr. 12. 19:54
 13/16 A kérdező kommentje:

hajlamos vagyok a cukorbetegségre de nincs még,nekem azt modta a doki hogy nálam ezt kell csinálni..:-(

most mit mondjak neki,hogy nem jól csinálja és írjon fel gyógyszert a PCO-ra?

2009. febr. 12. 20:05
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én az első vagyok, bocs h csak most válaszolok!

Igen természetes úton de kellett azért 9 hónap mire összejött! A jelenlegi párommal sincs gon hiszen ez a baba a 7. gyermeke :))))))))

Sok sikert! És bízz magatokban!

2009. febr. 13. 18:46
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Még indig én vagyok előző:

Több ismerősöm is van aki PCO-s és nekik is már van babájuk.

Nekik szétpukkasztották a sok cystát ultrahanggal hogy ne akadáélyozza a peteérést.

Próbáltátok már ezt?

2009. febr. 13. 18:48
 16/16 A kérdező kommentje:

nem még,csak a stimulálást mondta is a doki.. ezért aggódom is kicsit mert mindenki gyógyszeres kezelést kap én meg egyszerre stimulálást,

írtam egy szakorvosnak aki nem adott választ csak azt hogy nem olvastam végig a honlapot rendesen.. pedig igen és ott is csak gyógyszereset láttam elsőre és csak utána a stimulálást és erre leugatott a doki...

2009. febr. 13. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!