Valakinek sikerült már PCO-s szindrómával teherbe esni, és ha igen mennyi időbe telt?
SZia. Utolsó vagyok. Én csak egy hónapig szedtem a Clostibeggyt az egy peteérés serkentő gyógyszer. És akkor sikerült amikor már nem szedtem a következő hónapban. De van akinek több kúrán keresztül sem jön össze.
Kitartás és bízz a dokidban! Jönni fog a baba!
hajlamos vagyok a cukorbetegségre de nincs még,nekem azt modta a doki hogy nálam ezt kell csinálni..:-(
most mit mondjak neki,hogy nem jól csinálja és írjon fel gyógyszert a PCO-ra?
Én az első vagyok, bocs h csak most válaszolok!
Igen természetes úton de kellett azért 9 hónap mire összejött! A jelenlegi párommal sincs gon hiszen ez a baba a 7. gyermeke :))))))))
Sok sikert! És bízz magatokban!
Még indig én vagyok előző:
Több ismerősöm is van aki PCO-s és nekik is már van babájuk.
Nekik szétpukkasztották a sok cystát ultrahanggal hogy ne akadáélyozza a peteérést.
Próbáltátok már ezt?
nem még,csak a stimulálást mondta is a doki.. ezért aggódom is kicsit mert mindenki gyógyszeres kezelést kap én meg egyszerre stimulálást,
írtam egy szakorvosnak aki nem adott választ csak azt hogy nem olvastam végig a honlapot rendesen.. pedig igen és ott is csak gyógyszereset láttam elsőre és csak utána a stimulálást és erre leugatott a doki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!