Valakinek sikerült már PCO-s szindrómával teherbe esni, és ha igen mennyi időbe telt?
a párommal nincs gond,sőt azt mondták hogy kivételesen jók az eredményei
nagyon örülök nektek és természetes úton sikerült? mert a doki azt mondta hogy szinte lehetetlen nálam:-(
az én dokim is mondta hogy fel a fejjel,mindent megtesz,tényleg rendes
de 10 esetben csak 2 nél ért el sikert,(ő ezt jónak mondja)de az inyekciók 80 és 100 ezerbe fognak kerülni..
Szia(sztok)! Én is pcos vagyok,sajna. De most 5 hetes!!! :) Szeptemberben vette észre a 3.doki hogy mi is van. Volt hormonvizsgálat, de minden rendben volt, a lelet alapján meg nem mondták volna hogy pcos-em van! Csak az uh-kon látszottak a ciszták. Sajna előtte júniban volt egy vetélésem (utólag gondolom emiatt). Decemberben clostit szedtem. Az utána lévő mentes hónapban már nem és megfogant a baba! Akkor csak barátcserje kapszulát szedtem majd pé után palástfű teát ittam (ezzel kapcsolatban már írtam választ egy másik kérdéshez is).
Én kívánom Nektek hogy gyorsan jöjjön a baba!!! Még azért parázok hogy minden rendben legyen, jövöhéten megyek újra dokihoz mert még csak a petezsákot láttuk hétfőn. :)
igen hormonvizsgálat volt petefészek arra volt gyanús,dea magas tesztoszteronom és hogy nincs normális mensim,elhíztam és nincs peteérésem:-((
nem tudom mindek hívják,de inyekcióval akarnak stimulálni hogy legyen érett petém és meg is repedjen a tüszőm:-(
nagyon örülök neked hogy összejött,neked gyógyszeres volt? vagy lehet hogy a tiéd is szuris volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!