23 éves vagyok, párom ugyanennyi. Párom évek óta dolgozik, én is, de csak 4 órára vagyunk bejelentve. Ti vállalnátok ilyen anyagi háttérrel babát?
Ha nagyon akarjátok, és összeszámoltátok, hogy mit kell majd vennetek, mennyibe kerül stb. Akkor nincs az amit nem lehet megoldani. BÁR én "csak" 24 éves vagyok, de úgy gondolom, mivel mind a ketten egyidősek vagytok, így nem vagytok elkésve. Adjatok még 2 év szabadságot magatoknak, hátha addig jobb lesz a helyzet.
Én ugyan várandós vagyok, és csak 24 éves, de párom már elmúlt 30, saját kertes ház és kocsi van hitelmentesen. 150 körül keres, én pedig a megtakarított pénz fogom felélni, plusz a gyes és a családi. El kell rajta gondolkodni, osztani szorozni. Sok sikert az élethez, akár hogyan is döntötök.
Ha mi így állnánk, akkor részemről tuti már pocaklakóval aludék:)
Szerintem mérlegeljetek, hogy egyáltalán ketten mennyiből éltek meg, mennyire biztos a mostani bejelentett munka, és kereset. Nekünk ennyi elég lenne, ohh bárcsak bárcsak:S, talán 1 év múlva:(:(
tehát, ha végytok rá, és érzelmileg készenálltok, ne habozzatok! majd kicsit meghúzzátok azt a bizonyos nadrágszíjjat
Egy kalappal a leendő (akár mikor is lesz) babaprojekthez!
24 / N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!