Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek jo lessz ez igy?...

Szerintetek jo lessz ez igy? Vagy ti nektek volna mas otletetek?

Figyelt kérdés
Szoval kozeleg a valanitin nap es arra gondoltam hogy augy lepem meg a ferjemet,hogy este megteritek de a haloszobankba szepen be viszem az asztalt,az unneplo keszletet teszem fel az asztalra kristaly poharak meg minden,es megfozom a kedvenc etelet "krumpli pure paqnirozott rantothussal es tejfolos gombas ontettel" utana meg desszertnek epres palacsintat tejszinhabbal!!!szoval akkor ugy gondoltam ki hogy amikor be lep a hazba mar meg legyen teritve persze rengeteg gyertyaval az asztalon,es persze a vorosbor ki nem meradthat,aztan jolmeg vacsorazun,majd el borozgatunk,es utana fel veszem az egyik kedvenc rozsaszin csipkes bugyimat es ugy lepek be a szobaba egy szal bugyiban,es aztan gondolom a tobbit mar ki talaljatok ti hogy mi lessz.........ja amugy tudom hogy ez nem tartozik a temaba de pontosan 2 nappal a peteeres elott tortenne ez a romantikus est,es arra gondoltam hogy ha annyira el vonja majd a figyelmemet hogy minden tokeletes legyen akkor mar nem lessz az a kenyszer sex amit gondolom mar ti is at eltetek!!!!
2011. febr. 11. 20:53
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
kinek kényszer?mert ha nem mondod el neki ugysem tudja,igy nem kell elvonni a figyelmét semmivel.amugy jó ötlet,lehet én is bevetem
2011. febr. 11. 21:46
 2/43 A kérdező kommentje:
Nem ugy ertettem hogy kenyszer,de sajnos mar elofordult hogy ugy ereztem hogy a sex is mar olyan megszokott babaproject stilusban ment!!!
2011. febr. 12. 16:38
 3/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom Ti hogy vagytok, de mi tele hassal nem tudunk szexelni:-)

Talán addig amíg ülepedig egy kis beszélgetés, stb.

Amúgy nagyon szép terv:-)

A kényszerrel kapcsolatban meg szerintem ne árassza el a gondolataitokat, hogy most a baba miatt "kell" szexelni:-)

Inkább csak gondoljatok egymásra, és hogy milyen kívánatos a másik:-) Úgy sokkal jobb lesz és szerintem biztos hamarabb fog is jönni a baba:-)

2011. febr. 14. 12:02
 4/43 anonim ***** válasza:
Nem rossz gondolat...bár inkább egy spermavizsgálattal kéne meglepned,mert látom,hogy hónapok óta írogatsz ide a teherbeesés fórumba ,de nem jön össze..inkább vizsgáltassátok ki magatokat rendesen,addig felesleges terveid vannak,ne haragudj,hogy ezt írom..de talán így hamarabb összejönne a baba
2011. febr. 14. 12:29
 5/43 anonim ***** válasza:
Szerintem is tok jo lesz :) En is igy fogom meglepni a paromat. Szep estet kivanok nektek!
2011. febr. 14. 12:43
 6/43 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó az ötlet,de ez csak egyszeri alkalom! Én hogy ne érezem a kényszert,erotikus könyveket olvasok.Így naponta többször kerül a gondolatom a szex irányába, alig várom,hogy a párom hazaérjen és megszerethessem ,tehát nekem ez is segített.
2011. febr. 14. 13:06
 7/43 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, szereti-e a férjed ezeket a fajta "megmozdulásokat". Az enyém pl. nem szereti. Amikor haza ér, fáradt, és semmi kedve a romantikázáshoz. Estére kipiheni magát, és "beindul". Én egyszer csináltam ilyesféle akciót, de később elmondta, hogy ha lehet, többet nem legyen, mert nem szereti...
2011. febr. 14. 13:17
 8/43 anonim ***** válasza:

Én ezt a Valentin napot erőltetettnek érzem, úgyhogy ma este már csak azért sem lesz ilyen program.....:)

De nektek jó szórakozást! És ne csak ilyenkor...

2011. febr. 14. 13:32
 9/43 anonim ***** válasza:

Mi sem tartjuk a Valentin-napot, hiszen minden nap szeretjük egymást,, nem csak ma:)

De a terved nekem nagyon tetszik:D

Amúgy az én párom szereti az ilyen meglepiket, de volt már olyan, hogy kudarcba fulladt, mert olyan volt a munkahelyén aznap, hogy puffogva ért haza, és nagyon fáradt is volt...de remélem nektek minden csodás lesz, és hajrááááá:) Veletek vagyunk!

21+2 hkm:)

2011. febr. 14. 13:38
 10/43 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy olyan ötlet, hogy kifogástalan! Hihetetlen, hogy vannak már annyira megkeseredett emberek , akik még ebbe is bele tudnak kötni, utalok a spermavizsgálat-ajánlóra... Valószínűleg, hogyha ennyire figyelemmel kísér, neki is sok problémája lehet, de okosabb, hogy miket kell tenned! Remélem nem vetted a szívedre, örülök, hogy vannak még ilyen emberek viszont, akik nem fásulnak bele a baba-projektbe és vágják tönkre a házasságukat, hanem ilyeneket ki tudnak még taláni. Igazi szerelmet érzek a soraid között, ahol előbb-utóbb a babának is be kell köszöntenie! Egyébként a teli has tényleg nem a legjobb... Kezdjétek vacsival, ruhában, majd beszélgetés, vagy bármi más(emésztés) és utána bugyiba belépés, stb... Szép estét!!! Majd írd meg hogy sikerült!
2011. febr. 14. 16:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!