Holnap megyek dokihoz, "nem jön a baba" ügyben, mit mondjak neki? Hogy zajlik egy ilyen vizsgálat?
Köszi szépen mindenkinek a válaszokat!
Nagyon izgulok mit mond holnap a doki!
Nekem első alkalommal semmit s csinált a doki. Előszöris az apuka spermavizsgálata a beugró. Ahhoz 4 napos szexmentesség kell. Ezután foglalkoznak veled. Engem visszarendeltek a következő ciklus 3. napján, vérvételre, majd a 13. napon vérvétel + UH-ra. Hiába mondtam a dokinak, hogy akkor még tuti nincs peteérésem.
Mikor alkalmasak lettek a hormoneredményeim, ez nem az első hónapban volt, szintén 3. nap vérvétel, majd gyógyszert kaptam, 10. nap vér + UH. De nem volt elég, úgyhogy injekciót írt fel, 14. nap UH. De nem látott a doki érett ptesejtet. Azt mondta, következő ciklusban találkozunk, de mondtam, nem, mert nincs újabb 120 ezer forintom gyógyszerre. Hazamentem, feladtam, közben lefogytam. 6 nap múlva elcsíptem egy esést az ébredési hőmben.
Aztán nemsoká megjött. De szerencsére nem folytattam a kezelést, csak teát akartam inni, de azt terhesen nem lehet, így csináltam egy tesztet parából. Pozitív lett.
Tündéri nagy 1 éves lányom van.
Sok sikert, jó babázást!
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy PCO-s vagyok (ez a cukoranyagcserével van összefüggésben), nekem azért tett jót a diéta. Egyébként 21-81 napos ciklusaim voltak, és évente kb. 4 peteérésem.
Köszönöm!
Az előzőnek: Nehogy eszedbe jusson megrendelni! Nekem azért nem írták fel az első hónapban, mert valami hormonszintm nem volt rendben, és a doki azt mondta, nem szabad, mert túlstimulálna. Ismerek olyan nőt, akinek felírták, és túlstimulálták, tele lett cisztával a ptefészke.
Ez nem játék! Bízd az orvosra, ő a szaki. Segíteni fog. De nem is értem, miért jut ilyen eszedbe? Nem kell az orvostól félni. Nem bánt. Azt a pár vizsgálatot simán ki lehet bírni egy babáért. Legalább eddzésben leszel, mire terhes leszel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!