Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lehet a hüvelyt savasít...

Hogyan lehet a hüvelyt savasítani?

Figyelt kérdés
Olvastam , hogy ha v.ki kislányt szeretne, akkor együttlét előtt savasítani kellene a hüvelyt. Például ecettel, vagy citromlével? Ez nem ártalmas? Jött már be v.kinek ez a módszer?
2009. febr. 10. 10:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem jól tudod. Honnan veszed? A hüvely ph-át nem szabad megbolygatni, főleg nem ecettel, vagy citrommal. Ha kislányt szeretnétek én azt ajánlom, hogy a peteérés előtt 1-2 nappal legyetek együtt, mert a fiú spermák azonnal elpusztulnak, a lányok viszont 2 napig is életképesek.
2009. febr. 10. 12:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezt én is olvastam, de nem merném kipróbálni.
2009. febr. 10. 12:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Czeizel is ezt javasolja, ő az ecetet mondja. Egy próbát szerintem, megér.

Bár könnyen becsúszhat egy gomba vagy bármi, de ha ennyire lányt akartok... :) Végülis Czeizel mióta él, ezzel foglalkozik!

2009. febr. 10. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!