Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lehet lugosítani a...

Eszo kérdése:

Hogyan lehet lugosítani a hüvelyt?

Figyelt kérdés

mivel? és milyen módszer van rá?

Tapasztalatok!!!

2010. jún. 17. 14:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Igazából tapasztalatom nincsen ilyen téren, de véleményem szerint egy gyógyszertárban biztosan tudnak neked rá ajánlani valamit. Én úgy tudom recept nélkül kaphatóak ezek a készítmények.
2010. jún. 17. 14:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt mondta a természetgyógyászom,hogy ülőfürdővel.Cickafarkfüvet kell tenni a vizbe.Én is most akarom kipróbálni.
2010. jún. 17. 14:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Dr. Czeizel Endre – genetikus: Ha fiút akar valaki, akkor tüszőrepedéskor az Y-osok (fiú) érnek oda, de ezt kombinálni kell egy hüvelyöblítéssel, nevezetesen, hogy egy liter langyos vízbe egy evőkanál szódabikarbónát kell feloldani. A fürdőkád szélére helyezzünk el egy beöntő készüléket és végezzünk hüvelyöblítést. Jó mélyen be kell vezetni a fekete bevezető részét a hüvelybe és akkor már a fele befolyt. Ekkor a nő 5 percre szorítsa össze a két combját, hogy a hüvelybe álljon egy kicsit a folyadék. Ekkor megsavanyítjuk a hüvely vegyhatását. A férjnek pedig 30 perc alatt helyt kell állni.
2010. jún. 17. 14:48
 4/7 A kérdező kommentje:

a másodiktól kérdezném, hogy pontosan hagyam kell a cickafarkfüvet..leforrázom, és beleöntöm a leszűrt levet a fürdővízbe??vagy milyen koncentrációban kell?

harmadiknak: nem amiatt kell csinálnom mert fiút vagy lányt szeretnék, hanem el van savasodva a szervezetem..gondoltam ez is használhat..de köszi!

Várok további ötleteket is!

2010. jún. 17. 15:39
 5/7 anonim ***** válasza:

A hüvely azért azért savas kémhatású, tehát ha te ezt meg akarod változtatni, az jó nagy butaság, mert azzal tönkreteszed a védekezőképességét. Azért savas, mert elpusztítja a kórokozókat. Amikor peteérésed van, azért van tojásfehérjeszerű nyálkánk, hogy ebben a savas közegben segítse a spermák útját, védje őket.

Namármost. Ha neked a szervezeted savas, akkor a táplálkozással tudod kevésbé savassá tenni. Pl. nem eszel húsokat, csak keveset, olaj helyett szőlőmagolajat használsz, stb. interneten biztosan erre kiváló receptek vannak, megvan határozva mely gyömölcsök savasítanak, melyek nem. PL. ami jó: ananász, brokkoli, édesburgonya, fokhagyma, csírák stb.

2010. jún. 17. 16:47
 6/7 A kérdező kommentje:

kedves utolsó4

Köszi szépen..már ezt a diétázást is elkezdtem..de ha..mondom ha..túúúúl savas a hüvely, az sem jó..csak kicsit akartam lugosítani..mondjuk 1-2 alkalommal valamilyen fürdő, mint pl a cickafark, attól nem hiszem, hogy baj lenne..főleg úgy, hogy doki mondta ezt az egész lugosítást..ezért ment el a kisbabám 1,5 hete :-((

2010. jún. 17. 17:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Cickafark ülőfürdőt hogyan kell elkészíteni? Használt már valaki babásodáshoz?
2012. júl. 18. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!