Hány évesen ideális vállalni gyereket?
szerintem 22 fölött, 28 alatt.
de igazából nem is ez a lényeg.
akkor vállaljon az ember gyereket, mikor a családi és anyagi háttér megengedi, és késznek érzed magad rá.
Szerintem sem korfüggő. Persze nem jó, ha 40 évesen szülsz és már nagymama korú leszel amikor a gyereked mégcsak 20 éves, de mindenkinél más az ideális időpont.
Lehet, hogy 30 alatt "ideális" szülni, de ha én későn érő típus vagyok és nem érzem azt, hogy felelősséget tudnék vállalni valakiért, nem fogok szülni.
Hm :) Hát szerintem 30 felett senki sem szívesen szülne, de azért van egy jó oldala: Pl. Én ,,kikészültem" attól, hogy van aki 19 évesen már a ,,lebabázással" dicsekedik, itt, ezen az oldalon. Azért megkérdeztem volna tőle hogy: Tető a feje fölött lesz? Miből tartod el? Már ilyen korban olyan pasit találtál aki majd nem lép le ha megszületik a gyerek és eltart? Leérettségiztél már? Akkor kezded majd igazán élni az életedet amikor a gyereked elköltözik?
Csak mert fiatalon még az életet kell élvezni, nem lebabázni...
Először végzettség, biztos munkahely, ház, normális partner, és majd azután jöjjön a gyerek. Nem fog kifutni az időből ha jól csinál mindent.
Szóval a kérdésre a válasz: 25-35 között.
Utolsónak:biztos munkahely? Manapság ki meri ezt így kijelenteni? Amúgy egyetértek a többiekkel,bizonyos anyagi háttér, egy lakás és szerető odaadó felnőtt (-fejjel gondolkodó, felelősségteljes) partner. És persze, hogy te magad is akard.
Amúgy sztem nő:25-30, ffi:28 fölött min, ha az első babát nézzük.
A magas férfi életkorral nem értek egyet. Apu 24 volt mikor születtem és imádott engem, remekül nevelt, sok szülőnek is példát mutathatna.
Tudom másabb ez a mai világ, most én vagyok 22, de nem hiszem el, hogy nem létezik olyan 24 éves férfi, aki erre készen állna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!