Babát szeretnék. Mikor érdemes próbálkozni menszi után?
Szia!Nem kimondottan mensi után közvetlenül,mert akkor kicsi az esély.Mensi után egy héttel legalább kétnaponta legyetek együtt.Közép időben van a legnagyobb esélyed.Elkezdheted mérni a hődet vagy vehetsz tesztet ami segít abban,hogy megtud mikor van peteérésed.Ugyanis akkor tudsz teherbe esni,ha van peteérésed.
Próbálj meg nem ráfeszülni a babaprojektre,az nem segít.Pihenj sokat,és ne terheld le túlságosan magad.
Sok sikert!!!!
Szia!Igen gyógyszertárban is lehet venni,de pl a Dm-ben is van.Igen a fizikai munka elég hátrány.Saját tapasztalat.Én is ládákat emelgettem a munkahelyemen,és soha nem maradtam terhes.Aztán egyszer elmentem betegállományba,és sokat pihentem.Abba a hónapban terhes is maradtam.Most 19 hetes vagyok,és nagyon boldog.Az orvos szerint közrejátszhat a munka,hogy nem jött előtte össze.
Sok sikert neked!!!
Szia!Kislány!Nyáron érkezik majd hozzánk.Már nagyon várjuk:)
Neked pedig sok sikert és kitartást!Ha összejött jelezd ám!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!