Mikor érdemes először próbálkozni kistesóval? Szülés után 6 hónappal már szabad? (nagyon szeretnénk hogy kis idő legyen a babucik között)
Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 15:49
1/5 anonim válasza:
Én is kérdeztem az orvost azt mondta ha birom akkor hajrá... 9 hós lesz a fiam
2/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem lehet, ha nem császárral szültél és nem voltál veszélyeztetett terhes. Én a helyedben elkezdeném feltölteni a szervezetemet vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Esetleg csináltatnék egy teljes vérképet, hormonszintet stb. Bár ez csak az én véleményem....
Sok sikert a következő kisbabához :)
3/5 anonim válasza:
Szia! én a fiam 6 hónapos korában már terhes voltam a lányommal :) semmi gond nem volt (egészséges, szép babák és a terhesség is jó volt, másodjára könnyebb)
ha nem voltál veszélyeztetett, vagy császáros, szerintem biztos áldást ad a doki. de azért vizsgáltasd meg magad! pl. lehet egy kis vitaminhiányod a terhesség, szoptatás után, amit jó előbb rendezni, mint már pocakosan.
sok sikert!
4/5 anonim válasza:
Az én kisfiam császárral született, és az orvosom a 6 hetes kontrollon azt mondta, ha szeretnénk kistesót akár hozzá is foghatunk :)))
5/5 anonim válasza:
Érdekes én mindenhol azt hallottam,hogy 1évnek el kell telnie mert ennyi időre szüksége van a szervezetnek ahhoz,hogy regenerálódjon és feltöltődjön vitaminokkal.Úgy látszik változik a világ:)Szoptatod még a kisbabádat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!