Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől van az, hogy mostanában...

Mitől van az, hogy mostanában sok nő mensizik baba várás alatt illetve az hogy a tesztek nem mutatják ki vagy csak halványan a terhességet?

Figyelt kérdés
Egyre több ilyen nő van a környezetembe és az oldalon is sok ilyet olvastam,hogy már a tesztnek erősen kellet volna kimutatnia a terhességet.
2009. febr. 9. 11:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy akár a környezetedben akár az ezen az oldalon leírt esetekből az összes fogamzó képes korú nőre érvényes összefüggést le lehetne vonni. A rendszeres menstruáció és a terhesség nem teljesen együtt járó dolog, és szerintem nagyon ritka. Én már elmúltam 40 éves, az én fogamzóképes korom elején még nem lehetett ilyen teszteket kapni. Akkor nem volt más, csak ha elmaradt a vérzés várt az ember 2-3 hetet és elsétált az orvoshoz, aki megerősítette a gyanút. A teszttel most egy fontos eszköz került a nők kezébe, de ezzel is mindennel sikerült átesni a ló túloldalára. Sokan már a fogantatás pillanatától tudni szeretnék, hogy sikerült-e. Egy picit több türelem kellene, a túl hamar elvégzett teszt sokszor csak felesleges csalódást okoz.
2009. febr. 9. 12:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem általában gondoltam a nőkre.Csak elég gyakori,legalábbis én mindig őket csípem el. :) A tesztről alkotott véleményeddel egyetértek.Köszönöm a válaszod!:)
2009. febr. 9. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!