Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális ez a válasz?

Normális ez a válasz?

Figyelt kérdés

Régóta vagyunk együtt a párommal (5 éve), megkérdeztem hogy mit szólna egy babához mire ezt a választ kaptam:

Szertnék, örülnék neki, de még nem akarok.

Értitek ti ezt?? mire vár még?? 2szobás (saját)lakásunk van, van kocsink is igaz öregecske, van mind a kettőnknek munkája, nem keresünk sokat.(150e) hitelünk nincs.

25L

2011. febr. 6. 01:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
25 a párom is, és mi sem védekezünk. Csak attól félek ha lesz babánk azon fog elcsúszni a kapcsolatunk, mert most nagyon jól megvagyunk, de mi lesz akkor ha a megszokott figyelmet amit most mindíg egymásra szánunk annak nagy része a babára fog esni. elég sok ismerősömnek lett borzalom az élete mert 7-10 éve voltak együtt bevállalták a babát, hogy most minden oké hozzá, de a baba születése után pár hónapra katasztrófa állapotba kerültek,oda a boldogság. Nem tudták azt az érzelmet, figyelmet biztosítani egymásnak mint amit azelött kaptak,adtak. Nem tudom hogy értitek-e?
2011. febr. 6. 12:13
 12/17 anonim ***** válasza:

09:19 vagyok

Ha ilyen félelmeid vannak, akkor sosem leszel/lesztek készen a gyerekvállalásra. Persze, a gyerek nagyon sok lemondással jár, de mellette olyan dolgokat kapsz, amit máshol soha. Amúgy meg nem törvényszerű, hogy tönkremenjen a kapcsolatotok a baba miatt. Gondolj bele, hogy milyen sok embernek van gyereke, gondolod, hogy akkor ők mind rosszul élnek? Tesómnak 3 gyereke van, és a férjével 7 éve házasok. Totál "őrültek" :D Viccesek, szórakoztatók, és szeretik egymást. Az lenne tényleg a legjobb, ha leülnétek szépen és átbeszélnétek az egészet.

Van lakásotok, kocsitok, munkátok. Nincsenek hiteleitek, amik plusz feszültséget okoznának. Már jobb helyről indultok, mint sok más család, akik mégis merik vállalni a babát.

2011. febr. 6. 13:05
 13/17 A kérdező kommentje:

a félelmeim azért erősödnek mert én már szeretnék 2 éve, és csak várok, hogy mikor mondja azt a párom is hogy igen jöhet. de úgy érzem sosem fogja ezt kimondani. nagyon anyagias, ha rajta múlik akkor lesz babánk ha mind2nek lesz külön kocsija, külön házunk lesz. de valljuk be ez nem igazán esedékes mostanában. Említettem már hogy 5 éve vagyunk együtt, a kezdetektől fogva együtt lakunk, de az óta sem történt semmi( eljegyzés,esküvő..stb) stagnál a kapcsolatunk. én szeretnék előre lépni de ő most nem partner ebben. az a baj hogy én nagyon oda vagyok már idegileg, azon is gondolkoztam már hogy inkább válljon ketté az útunk mert meg fogom enni az életét, nem szertnék az agyára menni. nem tudom magamban tartani a baba, eljegyzés, esküvő utáni vágyamat. pedig szeretném, de a vágy ezen dolgok után napról napra csak erősödik. És a családtagok barátok kérdései hogy:mikor lesz már vmi?, mintha a kést megforgatnák a szívemben.

Megszakad a szívem mert különben egy álom kapcsolatról beszélünk ezeken kívül nincs említésre való probléma.

2011. febr. 6. 13:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Fél az elkötelezettségtől, ezek szerint még nem nőtt fel a gyerekhez :(
2011. febr. 6. 15:37
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha nem vedekeztek akkor mirol beszelunk?

Ha egy ferfi gyereket nem akar akkor mindent elkovet annak erdekeben hogy ne legyen,ergo vedekezik.

Miota nem vedekeztek?

mostmar a kerdest sem ertem.barmikor teherbe eshetsz.

2011. febr. 6. 15:39
 16/17 A kérdező kommentje:
Két éve nem szedek fogamzás gátlót. Nagyon sokat híztam miatta. Aztán gumiztunk 1 évig, d mostmár azt sem használunk 1 éve. 2szer elő is fordult hogy úgy nézett ki tehes vagyok, késett. Aztán felajánottam hogy ismét elkezdek fogamzás gátlót szedni mert rámegy az idegrendszerem arra hogy: na most lehet, még egy negatív teszt.. stb. Erre meg azt mondta hogy ne szedjek. Szeretne is meg nem is, de én ebbe meg fogok kattanni!!
2011. febr. 6. 16:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Hat igy mas a gyerek fekvese.

a parod probalkozni nem akar,direktben egyutt lenni a babaert,szeretne ha csak ugy spontan lenne babatok.

te mire gondoltal azzal a kerdessel amit feltetel?mit szerenel,orvoshoz menni?

Mint emlitettem a parom hozzaallasa is ilyen volt,1,5ev uan mentem dokihoz,osszesen 4evig probalkoztunk,a parom mindvegig ilyen volt.

2011. febr. 7. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!