Normális ez a válasz?
Régóta vagyunk együtt a párommal (5 éve), megkérdeztem hogy mit szólna egy babához mire ezt a választ kaptam:
Szertnék, örülnék neki, de még nem akarok.
Értitek ti ezt?? mire vár még?? 2szobás (saját)lakásunk van, van kocsink is igaz öregecske, van mind a kettőnknek munkája, nem keresünk sokat.(150e) hitelünk nincs.
25L
úgy ahogy mondta...
ha hasonló korú, akkor ne csodálkozz, ebben a korban nem akarunk gyereket :P
Ennyi idősen én se akartam még, nő létemre. Úgyhogy igen, értem. Mondjuk ha vártok 1-2 évet, akkor a kétszobás lakás nagyobbra cserélhető, ahol nem a nappaliban kell aludnotok, vagy az öregecske kocsi lecserélhető egy újabbra, biztonságosabbra. De nem ezért akar várni, hanem mert EGYENLŐRE nem szeretne gyereket.
Szerintem normális a válasz, hiszen azzal kezdte, hogy MAJD akar, de most még nem.
Az én párom 33 éves.
Folyton azt mondogatta, hogy akar gyereket, de még 2 év, aztán letelt, akkor még mindig 1-2 év. Már kezdett tele lenni a hócipőm. Aztán terhes lettem, mert mint tapasztaltuk, a hüvelykúp nem valami biztos módszer. Tök kiakadt, odavágta, hogy ő soha nem is akart gyereket, meg ilyesmi.
34 hetes terhes vagyok, tiszta lelkes, alig várja a babát, örül, hogy kislány lesz, még a nevét is ő választotta ki.
Nem írtad hány éves a párod, de szerintem várj türelemmel. Ezt a kérdést amúgy neki is feltett, hogy mire vár még?
Ennyi idősen mi sem akartunk még gyereket.
A férfiak meg később is érnek,így érthető a válasz!
ha nekem ezt valaszolna a parom ezt vonnam le belole.
ha terhes maradsz nem banom,orulnek neki,de babagyartasba meg ne kezdjunk bele.
amugy az en paromnak is kb ez volt a hozzaallasa 26evesen,mondjuk mi nem vedekeztunk innentol kezdve ha jon jon alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!