Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális ez a válasz?

Normális ez a válasz?

Figyelt kérdés

Régóta vagyunk együtt a párommal (5 éve), megkérdeztem hogy mit szólna egy babához mire ezt a választ kaptam:

Szertnék, örülnék neki, de még nem akarok.

Értitek ti ezt?? mire vár még?? 2szobás (saját)lakásunk van, van kocsink is igaz öregecske, van mind a kettőnknek munkája, nem keresünk sokat.(150e) hitelünk nincs.

25L

2011. febr. 6. 01:23
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%

úgy ahogy mondta...

ha hasonló korú, akkor ne csodálkozz, ebben a korban nem akarunk gyereket :P

2011. febr. 6. 01:35
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Összeházasodni nem akartok? Ha attól is húzódozik, lehet, hogy gond van. Amúgy meg tényleg fiatal egy kicsit, de azért persze nem 18 éves, nem kell mindenkinek ősz halántékkal apává válnia.
2011. febr. 6. 01:51
 3/17 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen én se akartam még, nő létemre. Úgyhogy igen, értem. Mondjuk ha vártok 1-2 évet, akkor a kétszobás lakás nagyobbra cserélhető, ahol nem a nappaliban kell aludnotok, vagy az öregecske kocsi lecserélhető egy újabbra, biztonságosabbra. De nem ezért akar várni, hanem mert EGYENLŐRE nem szeretne gyereket.

Szerintem normális a válasz, hiszen azzal kezdte, hogy MAJD akar, de most még nem.

2011. febr. 6. 02:12
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én párom 22 éves, és én is megkérdeztem, ugyanezt válaszolta, fél éve. Tegnap meg elém állt, hogy na, most már tényleg szeretne, úgyhogy lehet álmodozni, nekikezdünk. Várj türelemmel... és a babaakarás nem kortól függ :) érzés kell hozzá, az meg mindenkinél máskor jön.
2011. febr. 6. 04:53
 5/17 anonim ***** válasza:
Teljesen korrekt válasz!
2011. febr. 6. 07:40
 6/17 anonim ***** válasza:
igaz nem írtad, hogy hány éves a pasid, de bőven ráértek még! Használjátok ki az időt, mert ha gyerek lesz vége a szabadságnak jó pár évre.
2011. febr. 6. 08:12
 7/17 anonim ***** válasza:

Az én párom 33 éves.

Folyton azt mondogatta, hogy akar gyereket, de még 2 év, aztán letelt, akkor még mindig 1-2 év. Már kezdett tele lenni a hócipőm. Aztán terhes lettem, mert mint tapasztaltuk, a hüvelykúp nem valami biztos módszer. Tök kiakadt, odavágta, hogy ő soha nem is akart gyereket, meg ilyesmi.

34 hetes terhes vagyok, tiszta lelkes, alig várja a babát, örül, hogy kislány lesz, még a nevét is ő választotta ki.

Nem írtad hány éves a párod, de szerintem várj türelemmel. Ezt a kérdést amúgy neki is feltett, hogy mire vár még?

2011. febr. 6. 09:19
 8/17 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom..az én párom is 25 éves, és már alig várja, hogy teherbe essek. Mi sem keresünk húú de sokat, tele vagyunk hitellel, de a páromat nem ez érdekli. Szerintem egy őszinte beszélgetés sokat segítene, kérdezd meg tényleg,mire vár?!
2011. febr. 6. 09:48
 9/17 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen mi sem akartunk még gyereket.

A férfiak meg később is érnek,így érthető a válasz!

2011. febr. 6. 10:02
 10/17 anonim ***** válasza:

ha nekem ezt valaszolna a parom ezt vonnam le belole.

ha terhes maradsz nem banom,orulnek neki,de babagyartasba meg ne kezdjunk bele.

amugy az en paromnak is kb ez volt a hozzaallasa 26evesen,mondjuk mi nem vedekeztunk innentol kezdve ha jon jon alapon.

2011. febr. 6. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!