Ha 31-33 napos a ciklusom, mikor van peteérésem?
Figyelt kérdés
2008. jan. 29. 09:17
1/7 anonim válasza:
21 napnál rövidebb, és 35 napnál hosszabb ciklus esetén nagy valószínűséggel ovuláció nem történik. tehát elvileg neked van. Miért nem veszel ovulációs tesztet. Vagy menj fel a timmermann.hu-ra és ott beírod a három mensid kezdő időpontját és kidobja neked a peteérés napját, és a termékeny napokat. Vagy figyeld a szervezetedet, hogy van-e olyankor valami változás. Mert nálam olyankor szúr a hasam alja, tehát én érzem is.
2/7 anonim válasza:
vagy írd le nekem az utolsó három mensid kezdő napját és kiszámolom neked. de a vérzéses napok szám is kellene nekem.
3/7 A kérdező kommentje:
Nov.:28,29,30,1,2,
Dec.:29,30,31,1,2
Jan.:29,.........
Általában szoktam érezni a félidőt, mert szokott fájnin a hasam alja, akkor már akciózni kell?És hány napig?Most vettem egy ovu.mikroszkópot, meg elkezdem hőmérőzni magam!
Köszi a segítséget!
2008. jan. 29. 09:57
4/7 anonim válasza:
szia az október, nov, dec. mensid kellene, nem pedig a januári, ami ma kezdődött el.
5/7 A kérdező kommentje:
Okt.:25,26,27,28,29
2008. jan. 29. 11:11
6/7 anonim válasza:
szia jan. 17.18.19-én volt peteérésed, és jan. 14-20-ig voltak a termékeny napjaid.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!Pont jan.14-16-án voltunk együtt,de ezek szerint nem sikerült!
2008. jan. 29. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!