Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet beágyazódás? Szerintetek...

Lehet beágyazódás? Szerintetek lehet baba a dologban?

Figyelt kérdés

11.-ére nem várom.

Ma egész nap fáj a hasam és a derekam,mintha meg akarna jönni.

Folyásom is kicsit más állagú mint szokott.

2011. febr. 2. 13:57
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Gondoltam biztos izgulsz értem. Végülis 2 pici van odabent. Nagyon félek, de úgy döntöttük, hogy vállaljuk mindkettőt, hátha ezúttal sikerül! Nagyon bízom benne!!
2011. febr. 16. 13:20
 32/35 A kérdező kommentje:

Nagyon bátrak vagyok, biztosan minden rendben lesz!

Nem volt könnyű döntés, ugye?

Azért nem írtam írtam, mert esténként alszom mint a bunda, amúgy meg a kicsi fiamat szórakoztatom.:)

Akkor ez hányadik heted?

Mit láttatok a manókból?

Szívhang volt már?

2011. febr. 17. 12:26
 33/35 anonim ***** válasza:
Hát, igen, nem lesz egyszerű... Még nem volt szívhang, természetesen, mert mégcsak ma vagyok 5.hetes. Az egyikük 7.0mmm a másik 7.8mm . Megint különböző méretűek. Pont mint anno...ez általában azt jelenti, hogy különböző neműek. Nagyon bízom a legjobbakban! Én is nagyon sokszor vagyok fáradt és émelygek, de egyenlőre még kb 1000 -szer jobb, mint az előző iker, vagy egyes terhességem. Borzasztó hányós voltam! Ikrekkel 12kilót adtam le a 14.hétig, előzőnél csak 4 kilót. Félek mikor robban most is a hányós rész!! Ha van időd, válaszolsz nekem a többi kérdésemre is, mert tényleg érdekel! És örülök, hogy végre hallottam felőled, azt hittem, már elfelejtettél:-( Várom a válaszod! puszi
2011. febr. 17. 14:01
 34/35 A kérdező kommentje:

Szia!

Mi a helyzet Veletek?

Voltunk szerdán dokinál, már szívhangja is van a kis tündérnek és 3,5 mm!

2,5 hét múlva ismét láthatom,addigra már lesz vagy 15 mm!:)

Fáradt vagyok nagyon,hiper érzékeny, a cicm nagyon készül a szoptatásra:) ha leveszem a melltartót csillagokat látok, de sebaj!

Októberben négyen leszünk!:)

Ti jól vagytok?

2011. febr. 28. 17:40
 35/35 anonim ***** válasza:
Már nagyon régóta várom a válaszod! Azt hittem már valami baj van, vagy megharagudtál! Azóta se válaszoltál a korábban feletett kérdéseimre... Nos, mi jól vagyunk, csak sokat hányok, állandóan rossza a közérzetem és a mellem is nagyon fáj nekem is. Azóta kiderült, hogy hárman vannak a pocakban.... ne tudd meg! Pénteken visszamentem a terhesgondozó dokimhoz és közöltem vele , hogy ikrek. Majd megvizsgált és látott két 6 hetes magzatot és egy 4 heteset!!!! Ez egy szuper fertilizáció vagy mi, ami irodalmi eset!! 2 héttel a többi után fogant!! Azt hittem elájulok! Természetesen nem tartjuk meg a harmadikat, mert az már gyilkosság lenne mindhármukkal szemben! Ráadásul annyira lent van ez a harmadik, hogy már szinte a méhszájnál!! Azóta azon imátkozom, hogy ezt a magzatot oldja meg inkább a Jó Isten, és ne kelljen ezen a beavatkozáson átesnem akkor, amikor a másik kettő baba már vagy 10 hetes lesz!!! Szóval úgy tűnik - talán- imám meghallgatásra talált, mert tegnap este el kezdetem vérezni. Ma is vérzek, menszi szerűen. Bár nem fáj a hasam, de remélem ez azt jelenti, hogy a harmadik távozik! Nagyon remélem!! Nagyon izgulok. Holnap reggel megyek vissza a meddőségibe, akkor kiderül. Ez a doki még arról se tud, hogy végülis hárman vannak/voltak. Egyébként az ikreknek pénteken már volt szívhangja, nagyon édik voltak. Remélem hamar elszalad ez a pár hét, és csak egy rossz álom marad ez az egész! Őszintén remélem, hogy a terhességem további része nem lesz ilyen borzasztó, mintahogy kezdődik.... Nagyon rosszul vagyok mind lelkileg, mind fizikailag!! Nagyon nehéz így egy 15 hónapos pici fiúval is... Te hol fogsz szülni? És tényleg nagyon jó a dokid? Mennyi idős? Milyen a rendelője? Remélem mihamarabb írsz nekem és válaszolsz a korábbi kérdéseimre is, mert én nagyon megkedveltelek! :-)) Minden jót neketek! Puszi
2011. márc. 1. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!