Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet beágyazódás? Szerintetek...

Lehet beágyazódás? Szerintetek lehet baba a dologban?

Figyelt kérdés

11.-ére nem várom.

Ma egész nap fáj a hasam és a derekam,mintha meg akarna jönni.

Folyásom is kicsit más állagú mint szokott.

2011. febr. 2. 13:57
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, nem akartam rád hozni a frászt,csak leírtam,ami történt.

Bocsi, ha megijesztettelek, nem akartam.

2011. febr. 10. 14:38
 22/35 anonim ***** válasza:
Dehogyis nem te tehetsz róla! Már folyton az esezmbe van, hogy meg kellen csinálni ezt a vizsg. addig, amíg nem esek teherbe nehogy kiderüljön, hogy gond van vele (tudod, az optimizmusom) és mikor kiderült, hogy a teszt már pozitív, újra belém vágott, hogy a rákszűrés!! Azóta is nyomaszt... Csak ez a sztori megint rátett, de egyébként is nyomaszt. Jövő héten , ha megyek, megcsináltatom mindenképp! És elárulod, hol laksz (melyik megyében, városban) és hány éves vagy?
2011. febr. 10. 15:25
 23/35 A kérdező kommentje:
Már leírtam az előző válaszomban!:)
2011. febr. 10. 16:06
 24/35 anonim ***** válasza:
Bocsi, azt a válaszod nem is láttam, olvastam, csak amit utána írtál. Mi Solymáron élünk és 30 éves vagyok. Akkor te nagyon fiatalon szültél! Ezek szerint császárral? Én természetes úton. No comment. Neked milyen volt a császár? Szeritem várj még 1-2 napot, ha ez még csak a 25.nap. Ha hétfőig nem jön meg, akkor reggel csinálj egy tesztet és ébreszd azzal a párod Valentin nap reggelén! :-)) És mit is mondtál, bölcsibe jár a fiad? Egyébként hogy hívják? Ő már követeli a kistesót? Vagy nem foglalkozik még vele? Nekem egyébként van egy újabb tünetem, ami már megvolt ugyan, de nem ennyire erősen. ISZONYÚ fáradt vagyok, állandóan csak ülnék, vagy feküdnék, de nem akarom elhagyni magam, és főleg, nem is lehet, mert vasárnapra nagy vendégsereget hívtunk!!!! Csak ezen legyek túl...nagy takarítás, ebéd főzés, süteménysütés...amúgy imádom az ilyet, de nem most! Gondolok ám rád sokat, drukkolok nagyon!
2011. febr. 10. 21:16
 25/35 A kérdező kommentje:

Bizony,23 éves voltam,mikor a kisfiam született.

Én voltam a legfiatalabb a szobában!:)

Milyen volt a császár?

Úgy ért mint derült égből villámcsapás...

Utána az első 3 nap olyan volt,hogy azt hittem túl sem élem, de szerencsére nem így történt.

Azóta már csak a szépre emlékszem,arra, hogy egészséges kisfiam,ami a legfontosabb.

Nekem,amit az orvosom mond,azt szentírás és ő így látta jónak.

A hegem 10 nap múlva már nem fájt,cak érzékeny volt,mára már alig látszik belőle valami.

Azt mondta a dokim,hogy szerencsém van,mert fital vagyok, ő meg ügyes!:)

Igen, már egy éve bölcsis, nagyon szereti, vannak már barátai is.

A kistesó foglalkoztatja, minden nap felsorolja kinek a tesóját, hogy hívják a bölcsiben...

Azt nem tudom a sajátjához mit fog szólni, de alig várom,hogy kiderüljön.:)

Majd írj,ha voltál UH-on, én meg reménykedek, hogy én is mehetek majd nemsokára.:)

2011. febr. 11. 09:05
 26/35 anonim ***** válasza:
Na, mizu??? Csináltál tesztet? Ma már 4szer nézem, hátha írtál mi újság! Ne csigázz!
2011. febr. 14. 13:27
 27/35 A kérdező kommentje:

Igen, csináltam.

Szombatra nem vártam, nem is jött meg és vasárnap délelőtt erős pozitív tesztem lett!!!!

Szóval jön a 2. baba!!!!!!!!!:)

Nagyon boldog(ok) vagyok/vagyunk!

Köszönöm a szorítást, nagyon jólesett!!!

Írj,ha van kedved!!!!!

2011. febr. 15. 08:26
 28/35 anonim ***** válasza:
juj , de örülök!!!! Éreztem, hogy így lesz!! Akkor viszont pont egyidős terhesek vagyunk , mert te is 27én voltál együtt a pároddal, attól még, hogy később csináltál tesztet! Én holnap megyek Uh-ra. Neked is tuti, hogy látszik már a héten. Felhívod a dokid? Te melyik kórházban fogsz szülni, ugyan ahhoz a dokihoz mész most is vissza? Meg vagy elégedve? Hát ez hihetetlen!! Írj!
2011. febr. 15. 09:57
 29/35 A kérdező kommentje:

Igen, utólag én is azt mondom, hogy éreztem, hogy más lesz ez a hónap.

Fáradékony vagyok, ingerült, fájdogál a hasam, de elképesztően boldog vagyok!:)

Én arra gondoltam, hogy a 7, héten megyek a dokimhoz,akit imádok, mert addigra tuti lesz szívhang.

Vagy menjek előbb?

2011. febr. 15. 13:38
 30/35 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy előbb kellene menned. Jobb ha ilyen picin még nem túrkálnak odabent. Akkor már szívhang is lesz, meg minden. Nekem muszáj, mert rögtön tudni kell, hogyha esetleg ikrek, tudod. Nagyon izgulok. Itt is feltettem egy kérdést arról, hogy hogy működik az, mikor "ki kell iktatani az egyik embriót". Annyira félek, hogy ilyen döntést kell hoznom! Ugyanakkor meg nagyon vágyom is újra egy ikerterhességre! Biztos, hogy nagyon nagyon nehéz lenne, a terhesség is , meg utána is. De olyan jó lenne tudni, hogy én is képes vagyok kihordani ikreket, mint sok millió nő! Azóta se dolgoztam ezt föl. De mi van hamegint nem sikerül?? És két élet bánja!! Jó lenne, ha a természet maga oldaná ezt meg, és csak egy fogant volna. Ezért is próbáltam meg inkább a természetes úton való teherbe esést az inszemináció helyett. A doki azt mondta , így kevesebb lesz az esély az ikrekre. Bocsi , hogy ilyenekkel terhellek ebben boldogságos időszakban. Holnap ilyenkor már úgyis tudom, hogy egyáltalán kell-e aggódnom! Reméljük a legjobbakat! És melyik kórházban van az a nagyon jó doki? Én gondolkozom a váltáson, ha végeztem a meddőségibe... Azelőtt a János kórházban szültem. És a kisfiadnak is mondtad már? mit szólt? És hogy-hogy bölcsis? már akartram kérdezni, hogy te dologzol már? És akkor most mi lesz, folytatod, vagy táppénz? Mivel foglalkozol? Állami bölcsibe jár a kisfiad? Sajna nekünk nincs erre lehetőség a környéken, a magán meg nagyon drága, pedig én gondolkodtam újra a munkán vagy most, ha esetleg veszélyeztetett lennék, jó lenne elvinni pár napot bölcsibe, dehát...
2011. febr. 15. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!