Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet beágyazódás? Szerintetek...

Lehet beágyazódás? Szerintetek lehet baba a dologban?

Figyelt kérdés

11.-ére nem várom.

Ma egész nap fáj a hasam és a derekam,mintha meg akarna jönni.

Folyásom is kicsit más állagú mint szokott.

2011. febr. 2. 13:57
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nem hiszem, hogy mi tudnánk a választ. 10 nap múlva, ha nem jött meg, tesztelj. De addig nem tudja senki se megmondani, hogy terhes vagy e.
2011. febr. 2. 14:02
 2/35 anonim ***** válasza:

Lehet-e baba mert kicsit fáj a derekad és más állagú a folyás? Ez természetesen jelenthet babát is meg azt is hogy nincs baba, erre nem lehet másmilyen választ adni.....mensi után ha nem jön meg tesztelj, mert a "tünetek" az égvilágon semmit sem jelentenek, leginkább azért minden nőnek más a szervezete, és egyazon nőnek is lehetnek teljesen eltérő viklusai is. Ez azt jelenti hogy ha eddig soha nem fájt a derekad akkor most fáj, ennyi, de attól lehet hogy ugyanúgy megjön mint eddig.

Nekem volt néhány ciklusban ilyen szintén eltte 7-10 nappal, de amikor terhes lettem akkor is volt ilyen szóval ez mg önmagában az égvilágon semmit nem jelent.

A folyásra ugyanez igaz - bármikor, bárkinek megváltozhat egy-két napra, vagy lehet folyása ha eddig nem volt, stb.

A női szervezetre nincs garancia, ezt már megtanultam amikor babát terveztem :) MINDEN egyes ciklusom teljesen más volt 4 hónapig mire a negyedikben összejött a baba, tünetek jöttek-mentek, a derékfájás, meg MIndjárt megjön érzés pedig volt mind a négy esetben!

2011. febr. 2. 14:07
 3/35 anonim ***** válasza:
Szia! Én is pont 11-re nem várom!Pont gondoltam, hogy kellene egy sorstársat keresni! Majd írj, hogy vannak-e újabb tünetek az idő előprehaladtával! Már nagyon várom a jövő hetet! Leghamarabb a napján fogok tesztelni csak! Nekem egyébként semmi különös, csak az ami menszi előjel is lehet. Nekem is van derékfájás, a hasam a tüszőrepi óta többé-kevésbé mindig fájdogál, kicsit duzzad a mellem, de amint ezt már le is írták, nem feltétlenül jelenti azt, hogy baba! Nem élem bele magam! Kb mostantól viszont egyre erősödő jeleket tapazstalhatunk, de ha nem, az se jelent semmi, csak mivel mostantól kezdődik a beágyazódás, mostantól kezdi a szervezetünk a hcg-hormont termelni, ezért jelentkezhetnek tünetek. Meglátjuk. Izgulok érted is! Írj majd! Sok sikert!
2011. febr. 2. 14:23
 4/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó, nagyon jólesik.

Mindenképpen fogok még ideírni.

Azért reménykedek nagyon,mert életemben először megéreztem az ovulációmat,amit reményeim szerint telibe találtunk!:)

Már van egy 2,5 éves kisfiam,ő nagyon hamar sikerült, a tesó megvárat kicsit.

Nálatok első baba készül? Mióta próbálkoztok?

A többieknek is köszönöm,amúgy teljesen igazatok van, csak hát az ember lánya türemetlen.

2011. febr. 2. 16:58
 5/35 anonim ***** válasza:
14.23as vagyok. Nekem is van egy kisfiam. 15 hónapos. Ő nehezen jött össze, mert PCO-s vagyok. Most orvosi kontroll alatt peteérést , ill. tüszőrepedést idéztünk elő. A doki mondta, hogy mely napokon akciózzunk. Ez az első hónap próbálkozás ilyen módon. Kíváncsi vagyok, mert 3 tüszőm is megért a 14.napra(a PCO-nak köszönhetően) és remélem ebből legalább az egyik megtermékenyült...
2011. febr. 2. 20:13
 6/35 anonim ***** válasza:
Szia! Utolsó vagyok. Van már valami tüneted? Mikor tesztelsz?
2011. febr. 6. 21:05
 7/35 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi,hogy gondolsz rám!:)

Tüntetem?

Tudo,hogy van...

Ha akarom lehet tünet, ha akarom utalhat mensire.

Én nem "hallgatok" a tünetekre, ha nem jön meg jövő hét vasárnapig,akkor azt veszem tünetnek.:), de nem dőlöök kardomba,ha megjön,hiszen már van egy Csodám!:)

Nálad mi a helyzet?

2011. febr. 6. 22:03
 8/35 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, de még beképzeléssel együtt sincs semmilyen tünetem..:-)) Mondjuk a kisfiammal se volt semmi a 7.hétig, pedig utána hánytam egyfolytában a 16.hétig. Én se leszek öngyi, ha úgy alakul, de nagyon jó lenne!! Nagyon várjuk és sokat álmodoztam már a kistesóról...sajna...nagy lenne a csalódás. Meglátjuk. Én nem bírom ki vasárnapig. Csütörtökön megpróbálok egy tesztet!
2011. febr. 7. 11:08
 9/35 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Képezeld, ma reggel teszteltem egy pozitívat!! Nagyon halvány volt a csík, de ott volt. Nagyon örültünk neki hármasban! :-))
2011. febr. 8. 08:28
 10/35 A kérdező kommentje:

Jaj, nagyon szuper!

Őszintén gartulálok, sok boldogságot Nektek!!!

Milyen teszttel csináltad?

Mióta próbálkoztatok?

2011. febr. 8. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!