Lehet beágyazódás? Szerintetek lehet baba a dologban?
11.-ére nem várom.
Ma egész nap fáj a hasam és a derekam,mintha meg akarna jönni.
Folyásom is kicsit más állagú mint szokott.
Lehet-e baba mert kicsit fáj a derekad és más állagú a folyás? Ez természetesen jelenthet babát is meg azt is hogy nincs baba, erre nem lehet másmilyen választ adni.....mensi után ha nem jön meg tesztelj, mert a "tünetek" az égvilágon semmit sem jelentenek, leginkább azért minden nőnek más a szervezete, és egyazon nőnek is lehetnek teljesen eltérő viklusai is. Ez azt jelenti hogy ha eddig soha nem fájt a derekad akkor most fáj, ennyi, de attól lehet hogy ugyanúgy megjön mint eddig.
Nekem volt néhány ciklusban ilyen szintén eltte 7-10 nappal, de amikor terhes lettem akkor is volt ilyen szóval ez mg önmagában az égvilágon semmit nem jelent.
A folyásra ugyanez igaz - bármikor, bárkinek megváltozhat egy-két napra, vagy lehet folyása ha eddig nem volt, stb.
A női szervezetre nincs garancia, ezt már megtanultam amikor babát terveztem :) MINDEN egyes ciklusom teljesen más volt 4 hónapig mire a negyedikben összejött a baba, tünetek jöttek-mentek, a derékfájás, meg MIndjárt megjön érzés pedig volt mind a négy esetben!
Köszönöm kedves utolsó, nagyon jólesik.
Mindenképpen fogok még ideírni.
Azért reménykedek nagyon,mert életemben először megéreztem az ovulációmat,amit reményeim szerint telibe találtunk!:)
Már van egy 2,5 éves kisfiam,ő nagyon hamar sikerült, a tesó megvárat kicsit.
Nálatok első baba készül? Mióta próbálkoztok?
A többieknek is köszönöm,amúgy teljesen igazatok van, csak hát az ember lánya türemetlen.
Szia!
Köszi,hogy gondolsz rám!:)
Tüntetem?
Tudo,hogy van...
Ha akarom lehet tünet, ha akarom utalhat mensire.
Én nem "hallgatok" a tünetekre, ha nem jön meg jövő hét vasárnapig,akkor azt veszem tünetnek.:), de nem dőlöök kardomba,ha megjön,hiszen már van egy Csodám!:)
Nálad mi a helyzet?
Jaj, nagyon szuper!
Őszintén gartulálok, sok boldogságot Nektek!!!
Milyen teszttel csináltad?
Mióta próbálkoztatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!