Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet beágyazódás? Szerintetek...

Lehet beágyazódás? Szerintetek lehet baba a dologban?

Figyelt kérdés

11.-ére nem várom.

Ma egész nap fáj a hasam és a derekam,mintha meg akarna jönni.

Folyásom is kicsit más állagú mint szokott.

2011. febr. 2. 13:57
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Gabriel volt a teszt. Tudod , írtam korábban, hogy PCO-s vagyok. Ennek "köszönhetően" alig van menszim, úgyhogy nincs soha peteérésem se, illetve érés az van, csak nem reped meg a tüsző, így a második baba tervezésnél szinte azonnal a korábbi segítséghez mentünk egy meddőségi szakemberhez (úgyhogy ez az első hónap), aki injekcióval stimulált, és 3 tüszőm is megért, illetve repedt, kicsit izgulok, hogy ikrek...a 3 tüsző miatt. 3 éve ugyanez történt az első hónapban, de az inszemináció volt, nem aktus, így talán kisebb az esély... Azért nem szeretném, mert akkor elvesztettem az ikreket a 23héten, nem bírta a méhszájam. Most így gyerekekkel még nehezebb lenne és nagyon veszélyes! Jövő héten meglátjuk. Érted is izgulok! Írj majd!
2011. febr. 8. 12:28
 12/35 A kérdező kommentje:

Akkor te egy hős vagy,amiken átmentel a babáidért!

Minden tiszteletem a Tied és remélem minden rendben lesz, majd írj privit,ha gondolod.

Nagyon aranyos tőled,hogy szorítasz értem, jólesik.

Nekem 25-28 naposak a ciklusaim,úgyhogy pontosan nem is tudom mikorra várom,10.-13.-a között,illetve akkora nem.:)

Nálunk minden oké, a fiúnk pikk-pakk össszejött, a tesó várat, de biztos oka van ennek is.

Én úgy érzem most,hogy telibe kaptuk a peteéérést, bízom benne, hogy az eredménye is meglesz!:)

Írj ha van kedved és még egyszer nagyon sok szeretettel gratulálok!

2011. febr. 8. 12:38
 13/35 anonim ***** válasza:

Persze, hogy izgulok érted! Már van egy nagy közös bennünk: Mindkettőnknek van egy imádnivaló kisfia! :-)) Mindenképpen írok, ha jövő hét közepén visszamentem a dokihoz, hogy megnézzük egy vagy kettő (vagy három!!!) sikerült-e! Nehéz, mert mindennél jobban szeretném "visszakapni" az ikreimet és bebizonyítani legfőképp magamnak, hogy nekem is sikerül az, ami olya sok, több millió nőnek: ki tudok hordani egy ikerterhességet!! Miután elveszítettem őket, pont az egyik legközelebbi barátnőm esett teherbe ikrekkel 36 évesen és kihordta őket, a 34.héten születtek, de akkor se a méhszáj miatt, ahnem az egyik szétrúgta a burkot... Nagyon rosszul esett az önérzetemnek, ha akkor nem várom én is épp a fiam, akkor teljesen összeomlok! Neki ennyi idősen is sikerült, ami nekem 28 évesen nem!!! És olyan infantitlis csaj, hogy megkérdezte tőlem, hogy fáj-e majd a nyaki redő vizsgálat!!! ???? Hihetetlen. A családban sose volt ilyen probléma. Anyukám mindkettőnket túlhordott 2 héttel!! Semmi veszélyeset nem csináltam! 3 hetet feküdtem megdöntve a kórházban, hogy megmentsem őket...közben műtéttel összevarrták a méhszájat is! De nem iskerült...meg kellett szülnöm őket, teljesen kinyíltam, észrevétlenül.

Na, ne haragudj, csak feltörtek az emlékek! Bocsi.

Szóval, majd írj! Drukkolok, hogy ne jöjjön meg!! És mikor tervezel tesztelni? Az a bizonyos tüszőrepi, amit úgy éreztél eltaláltatok mikor volt? Az enyém 27én hajnalban, eszerint csütin nem kellene megjönnie. Tehát a nemvárt előtt 2 nappal teszteltem.

2011. febr. 8. 13:52
 14/35 A kérdező kommentje:

Ne érezd magad hibásnak egy percig sem...

Van,aki egyáltalán nem akar gyereket és mégis terhes lesz,más meg évekig küzd és mégsem.

Én is ismerek olyat,aki 3 aborusz után simán babás lesz, másik meg évek óta küzd egy gyerekért.

Sajnos nem Mindeki elég megfontolt és érett feladtra.

Én legkorábban hétfőn,micsoda Valentin nap lenne!:)

Amikor ilyen történeteket olvasok mint a tied is,mindig elszégyellem magam.

Tulajdonképpen mi bajom van?

Egészséges,tündéri kisfiam van,aki épp itthon van,összeszedte a hányós,hasmenős vírust a Szentem a bölcsiben, imádnivaló férjem és nagyszerű családom....

Hát igen, csak tudod,én ha kitalálok valamit,annak úgy kell lennie.

És ez is úgy lesz!!!:)

Hazudni nem akarok,talán múlt hét pénteken,27..-e táján...

2011. febr. 8. 14:28
 15/35 anonim ***** válasza:
Én is pont ilyen vagyok. Amit a fejembe veszek, azt türelmetlenül , azonnal végre kell hajtanom, és ha nem sikerül, annál inkább akarom!! A leírtak alapján tényleg nagyon szerencsés vagy, és tudod a leírtak ellenére én is annak érzem magam. Nekem is csodás a fiam, szerencsére egyenlőre nem kapott el minket eza vírus, de tőled hallom az utóbbi 2napban 4szer , hogy elkapták, úgyhogy nagyon félek!! Inkább nem viszem sehová! :-) És én is nagyon szeretem a férjem! Annó azikrek elvesztése nagyon közel hozott minket egymáshoz, 10000%-ig mellettem volt, pedig sokszor kibírhatatlan voltam. Nagyon ki voltam borulva! Egyedül neki köszönhetem, hogy talpra álltam, összeszedtem magam és 3 hónappal az elvesztésük után már egy pozitív teszttel tudtam megajándékozni! A családom is nagyszerű, úgyhogy összeségében elégedett vagyok, a nehéz időszakok ellenére. A nagynéném 18 évet várt egy babára! Na, azt nem bírnám!! Nekem , ahogy nem jött össze az elején, rohanatam vizsgálatra, és azonnal ki is derült a PCO. Én nem tudok ölbetett kézzel várni hónapokat és nem tudni miért nem jön össze!! Azt mondta a doki is, hogy évek telhettek volna el, és nem estem volna teherbe valószínűleg soha. A nagynéném csak 18 év után gondolta úgy, hogy most már tesz valami többet! Birkatürelmű! Nem?
2011. febr. 8. 15:34
 16/35 A kérdező kommentje:

Az én férjem is egy tündér, ő tart vissza attól,hogy állandóan tesztekéért rohangáljak.:)

Már én is kontrollálom magam, ez az első hónap,akkor nem vagyok egy merő ideggörcs.

Nekem a terhesség alatt volt egy rossz rákszűrés eredményem, ami miatt műteni kellett a 14. héten.

A párom éjjel.nappal velem volt, együtt sírtuk, hogy csak a babának ne legyen baja.

De hála az égnek ő észre sem vette mi történt, vígan lubickolt a pocakomban!:)

Elég csak ránéznem a kisfiamra és tudom,hogy így is mindenem megvan.

Ha ezútán kapunk még egy Csodát, az már hab a tortán.:)

18 év???

Biztos,hogy birkatürelmű a nagynénéd, én türelmetlen típus vagyok, de van, amit nem lehet sürgetni, bárhogy is szeretné az ember.

Mikor mész UH-ra?

Van valami tüneted?

Apa mit szólt?

2011. febr. 9. 08:32
 17/35 anonim ***** válasza:
Ma volt a nemvárt napja, úghogy csinálatm még egy tesztet. Ez már nagyon erős poztitív lett! Ahogy végig futott a vizelet az ablakban, rögtön láttam a vonalat! Örültünk mindhárman a kistesónak, illetve a 15 hónapos kisfiam csak a maga módján...még nem igazán tudja mi van:-)) Uh-ra valószínűleg jövő csütörtökön megyek. Majd felhívom a dokim. Kicsit rámhoztad a frászt, mert a rákszűrés kimaradt a vizsgálatok során nekem is, mert azt hittem kevesebb, mint egy éve voltam, de kiderült, hogy januárban volt egy éve, így esedékes. Mondtam a dokinak, hogy mégis kellene csinálni egy rákszűrést, de azóta viszont mindig elmarad...izgulok! Remélem nem lesz most meg ezzel baj!
2011. febr. 10. 09:33
 18/35 anonim ***** válasza:
Ja, tünetem is akad már, igen! Egyre többször van hányingerem. Ilyen hamar egyik terhességemnél se jelentkezett! Pedig a 7 .héttől a 16.-20. hétig mindkét esetben éjjel-nappal hánytam. Remélem ez most nem jelent még hosszabb, még durvább hányást! De más tünetem nincs. Kicsit ropognak a medencecsontjaim, picit feszül a mellem. És neked?? Elvileg holnap lesz a nemvártad! Van valami jel? Nagyon izgulok érted! De jó lenne, ha neked is sikerülne! Írj!
2011. febr. 10. 09:44
 19/35 anonim ***** válasza:
Utolsó kettő vagyok megint:-) Már régóta érdekelne, ha megkérdezhetem, hogy merre felé laksz és hány éves vagy?
2011. febr. 10. 13:30
 20/35 A kérdező kommentje:

Te egy Tündér vagy és nagyon jó olvasni,hogy erősödött a teszted!:)

Nagyon jólesik,hogy ennyire drukkolsz...

Az az igaszság, hogy 25 és 28 nap között változik ciklusom, ez a 25. nap.

Nagyon szeretnénk ezt a kis tesót, de nem élem bele mgam semmibe.

Van egy kis hányingerem, a cicim kicsit fájdogál, és szurkál a császáros hegem, de már mondtam, hogy estem nagyot pofára már...

Szerinted teszteljek holnap reggel vagy várjam meg a 28. napot???

A holnapi teszt már mutatná?

Amúgy 26 éves vagyok és Budapesten lakom...

Hát Ti?

2011. febr. 10. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!