Mi a véleményetek? Lehet kicsit rosszúl döntöttem?
Sztori röviden.Két éve volt egy vetélésem, azóta próbálkozunk a babával.Február elsejével felmondtam a mostani munkahelyemen, mert lett egy jobb.Felmondási időmet töltöm.Új munkahelyen márc.1-el kezdek 3 hónap próbaidővel.Időközben a napokban kellene megjönni,ciklusaim 30-33 nap között mozognak.Most semmi menzi előjelem nincs és a hőm még mindig magas.Lehet hogy pont most jött össze?Ha próbaidőt nem véglegesítik jogosult vagyok passzív táppénzre és munkanélkülire, hogy valahogy szülésig biztosított legyek, hogy jogsult legyek a tágyesre, gyedre?
Kérlek segítsetek Görbe csatolva
Én csak azt tudom elmondani,hogy én biztosan nem váltanék munkahelyet most,hogy babát tervezünk.
De nálatok más helyzet mert már rég próbálkoztok,a sors furcsa fintora ha esetleg pont most sikerült.
De hiszen már váltottál,ezen nem tudsz változtatni.
Remélem jól alakulnak a dolgaid,sok sikert kívánok!
Köszi a válaszokat. igazából muszály volt váltanom, mert csak brutto 80.000,- Ft-ra voltam bejelentve, és ugye ez babaprojekt esetén nem éppen az ideális. a mostani bejelent brutto 125.000,- Ft-ra ami szerintem nem mindegy. Ha most sem jött össze, akkor várunk még egy évet, kicsit nehéz, de ha eddig kibirtuk, már azt is kibirjuk. a passzív táppénz már csak 30 nap én úgy tudom.
Amúgy a görbémhez mit szóltok?? esélyes lehet?
Harmadik vagyok.
Még csak a 10. DPO-n vagy, bármi lehet meg az ellenkezője is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!