Most csináltam egy tesztet és halványan, de pozitiv lett, de múlt hét szombaton kaptam hormonijenkciót lehet, hogy azt mutatja ki a teszt, vagy még van még remény?
Nem tudom milyen jellegű hormoninjekciótkaptál,de a teszt a konkrétan a hcg(terhességi) hormont mutatja ki.Az esetben viszont a halvány csík is csík,és akkor viszont babás vagy. :D Drukkolok neked!
Egy 30 hetes kismama
Ha hormonkezelést kaptál akkor azt is mutathatta a teszt.Nem akarom elvenni a kedved,csak nehogy csalódj.Nem mondta el az orvosod,hogy mi a teendő?Nem tudod milyen hormoninjekciót kaptál?Volt benne hcg nevű hormon is?Mert a tesztek arra érzékenyek, a hcg jelenlétét mutatja ki a szervezetben.Mennyit késett a mensid?De ha múlt hétvégén kaptad a szurit,és akkor még nem lehettél babás akkor biztos,hogy nem babát mutatott most.
Sok szerencsét kívánok neked,mielőbbi babásodást.
Bocs csajok,de így már nem értem a kérdést.Ha tüsző repesztő szurit kapott 1 hete,akkor hogy lehetne baba miatt poz a teszt?Akkor a szurit mutatja még.Ha közben sikerült is a terhesség,a beágyazódás utáni 7 nap körül pozitív először a teszt.Az min 2 hét.
Írj kommentet légyszíves.
A kérdező abban reménykedik, hogy baba van a dologban. A tüszőrepesztő szurinak magas a HCG tartalma, tehát a teszt azt a HCG-t is mutathatja. Ha a teszt a következő napokban pozítív lesz, esetleg erősödik, akkor az már tuti terhesség.
Ha halványodik, vagy eltűnik, akkor volt a szuritól a mostani pozitív teszt. Remélem érthető voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!