Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok, ösztrogénszintetek...

Lombikosok, ösztrogénszintetek hogyan alakult?

Figyelt kérdés
Nekem Gonal-f és Gonapaptyl injekció után az 5. napon (tegnap) 54 volt az ösztrogénem, az orvosom azt mondta, hogy kevés,100 körül kellene lennie. Kaptam még Gonal-f -et emelt adagban két napra. Holnap kell újra mennem vérvételre. Tapasztalata van valakinek, hogy sikerül-e feljebb tornázni két adag Gonal-f-el az ösztrogént 2 nap alatt?
2011. febr. 1. 08:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Őszintén sajnálom! És most hogyan tovább? Mennyi időt akartok kihagyni? Remélem legközelebb sikerülni fog! Addig is rengeteg erőt és kitartást kívánok Nektek!
2011. febr. 26. 08:50
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az együttérzést!

Egyenlőre nem tudom hogyan tovább...Az orvosom azt mondta,hogy a menses után jelentkezzek majd egy uh-ra,és akkor megbeszéljük a továbbiakat...Tudta,hogy milyen tragédián megyek kersztül...

Igazából nem is tudom,hogy mennyi időt kell várni a következő lombikig...azt hiszem 3 hónap múlva lehet újrapróbálkozni?Vagy ez is személyfüggő,hogy kinek hogyan reagál a szervezete?

2011. febr. 26. 14:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, hogy mindenkinek 3 hónapot kell várnia, kivéve, ha van fagyasztott embriótok, mert Őket már előbb is visszateszik, de nálatok, ahogy írtad, egy sincs. :(

Gondolj arra, hogy most lesz 3 hónapod, hogy megerősödj, és ha erős vagy, sikerülni fog! A beültetés után én már terhesnek képzeltem magam, és minél jobban közeledett a tesztelés ideje, annál jobban féltem, hogy egy negatív teszt kiszakít az álomvilágomból. És látod sikerült! Neked is fog, és hidd el, egy pocaklakó lesz a legjobb gyógyír, hogy feldolgozhasd apukád elvesztését. Tényleg, nálatok mi a probléma? Miért mentetek meddőségibe? T.

2011. márc. 1. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!