Lombikosok, ösztrogénszintetek hogyan alakult?
Köszönöm!
Végül is sikerült "feltornázni" az ösztrogént 104-re :)))
Szia!
Köszi az érdeklődést!
Túl vagyok rajta...Febr.10-én volt punkció,2 petesejtet tudtak leszívni. 12-én volt a transzfer,sajnos csak az egyik termékenyült meg,Őt visszakaptam...
Közben hatalmas tragédia ért,Édesapám 1 hét intenzív kezelés után elment.....Nem tudtunk vele kommunikálni,mert az első pillanattól kezdve altatták,géppel lélegeztették,és látogatási tilalom volt...Csak telefonon kaptunk tájékoztatást az állapotáról,és az osztály előtt beszéltünk az orvossal,nővérrel...
A transzferra majdnem nem mentem el,de előző nap bíztató híreket kaptunk,javult az állapota,így erőre kaptam,és másnap elmentem a beültetésre...Ez szombati nap volt,Édesapám kedden elment......................
Most pénteken kell mennem vérvételre a Kaáliba,akkor kiderül,hogy túlvészelte-e ezt a szörnyű időszakot a "Kicsikém",befészkelte-e magát........Nagyon bízom benne,mert ha fiú lesz,akkor az Édesapám nevét fogja kapni!
Köszönöm,hogy érdeklődtél!
Köszönöm szépen!Nagyon ránk férne valami jó dolog is végre ennyi tragédia után....
Gratulálok a Kis Pocaklakódhoz :),vigyázz rá nagyon!Majd írd meg mit láttatok az UH-on!
Melyik Kaáliba jártok? Mi Debrecenbe, Bodnár Dr. az orvosunk,nagyon meg vagyok vele elégedve.
Szia! Mi újság? Sikerült?
Képzeld voltam UH-on, és van egy 6 mm-es babácskám! :) Kívánom neked, hogy hamarosan te is megláthasd azt az ezerrel kalapáló kis szívecskét a pocakodban! Hihetetlenül jó érzés! :)
Örülök az örömödnek! Felemelő érzés lehet!
Sajnos én mostanában nem fogom ezt átélni.....Nem maradt meg a "babócám".....Csoda is lett volna ebben az állapotban.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!