Miért akar mindenki a fogantatás pillanatától terhességi tüneteket érezni? Tudvalevő dolog, hogy az első időben nincsenek jelek, egy héttel a mensi előtt aztán képtelenség. Mégis, újabban ez a divatos kérdés itt.
A válaszom a 16:33-asra volt válasz. Azt akartam érzékeltetni, hogy hiába megy minden a biológiai úton, ha az elme blokkolja a történéseket.
Amiről Te beszélsz, az megint más kérdés. Az alapján amiket mondasz, megkérdezhetem, hogy voltál már valaha babás?
A megérzések, az ösztönök sok nőt megleptek eddig már. Az ember nem is gondolná, hogy ilyen is van. Mikor megérzed az alsó emeleten, hogy felébredt a gyereked a felső szinten lévő szobában, mikor megérzed, hogy igen, most sikerült a baba. Ezek léteznek és nem megmagyarázhatóak tudományosan. És ha azok amiket az előző üzimben is írtam és mint most is példákat, a tudomány elfogad, akkor fogadjuk el mi is. Én sem vagyok a földtől elrugaszkodott ember,hiszen én is reál területen diplomáztam tanári és mérnöki szinten is. De ezek már alátámasztott tények.
Kedves kérdező !
Azért a megbántás nem volt benne a pakliban!!! Ezennel befejeztem.
Senkit nem akartam meggyőzni, csupán szeretek véleményt cserélni és ezáltal ítélkezni magam felett is.
A bunkó beszólást pedig mellőzd és most már nem csodálom, hogy ki lettél utálva a másik kérdésből.
Ne ítélkezz felettem!!!!!!!!! Nincs szükség ilyen emberekre a világban!
Kicsit elcsúsztak a válaszok. Az utolsó üzimet a 17:03-as kommentedre írtam.
Megyek, Nekem van jobb dolgom is, hazajött a férjem és vannak gyermekeim is. Inkább velük foglalkozom! Ha normális mederben zajlott volna továbbra is a beszélgetés, akkor nagyon szívesen folytattam volna, mert élvezetes volt.
17:22: nem Téged akartalak megbántani, és ezúton bocsánatot is kérek, ha úgy érzed, Rád irányítottam amit mondtam, mert NEM. Sőt, egyáltalán senkit sem akarok bántani, de akkor elvárom azt, és jogosan (!), hogy engem SE bántsanak se itt, se máshol. Nem vagyok hülye sem, pszichésen sérült sem, viszont könnyen kihoz a sodromból az, ha azt kapom, amit túl: egy túlbuzgó, magát az etalonnak képzelő személy (aki még magyarul sem ír helyesen egyébként...) lehülyéz.
17:26. Újra csak azt kell mondjam: egyetértek. Én már azon túl vagyok, hogy lessem a testem minden rezdülését, mert nem segített sem előre, sem hátra nem vitt. Be kell lássuk, vannak dolgok még a saját testünkben is, amit nem tudunk befolyásolni. Én szerencsére ezen túlvagyok. Megkaptam a baj gyökerét, és kezelem, és röhögöm a régi önmagamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!