Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért akar mindenki a fogantat...

Miért akar mindenki a fogantatás pillanatától terhességi tüneteket érezni? Tudvalevő dolog, hogy az első időben nincsenek jelek, egy héttel a mensi előtt aztán képtelenség. Mégis, újabban ez a divatos kérdés itt.

Figyelt kérdés
2009. febr. 6. 13:45
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

A válaszom a 16:33-asra volt válasz. Azt akartam érzékeltetni, hogy hiába megy minden a biológiai úton, ha az elme blokkolja a történéseket.

Amiről Te beszélsz, az megint más kérdés. Az alapján amiket mondasz, megkérdezhetem, hogy voltál már valaha babás?

A megérzések, az ösztönök sok nőt megleptek eddig már. Az ember nem is gondolná, hogy ilyen is van. Mikor megérzed az alsó emeleten, hogy felébredt a gyereked a felső szinten lévő szobában, mikor megérzed, hogy igen, most sikerült a baba. Ezek léteznek és nem megmagyarázhatóak tudományosan. És ha azok amiket az előző üzimben is írtam és mint most is példákat, a tudomány elfogad, akkor fogadjuk el mi is. Én sem vagyok a földtől elrugaszkodott ember,hiszen én is reál területen diplomáztam tanári és mérnöki szinten is. De ezek már alátámasztott tények.

2009. febr. 6. 17:04
 32/42 A kérdező kommentje:
JELEKről van szó, nem megérzésről. Arról, hogy többet jársz pisilni, hánysz, melled feszül, fáj, görcsöl a hasad. Mert ezt keresik magukban eleinte a febr 4-5-re nem várók, és most a 11-13-ra nem várók.
2009. febr. 6. 17:07
 33/42 A kérdező kommentje:
Lányok, nem tudom, ki pontoz le Titeket. Illetve sejtem, de nem meri felvállani. Sajnálom...
2009. febr. 6. 17:09
 34/42 anonim ***** válasza:
59%

Kedves kérdező !

Azért a megbántás nem volt benne a pakliban!!! Ezennel befejeztem.

Senkit nem akartam meggyőzni, csupán szeretek véleményt cserélni és ezáltal ítélkezni magam felett is.

A bunkó beszólást pedig mellőzd és most már nem csodálom, hogy ki lettél utálva a másik kérdésből.

Ne ítélkezz felettem!!!!!!!!! Nincs szükség ilyen emberekre a világban!

2009. febr. 6. 17:12
 35/42 anonim ***** válasza:
76%
Ez igaz hiszen az embernek vannak megmagyarázhatatlan megérzései. Nekem is voltak ilyenek. Van aki érzi van aki nem de ha az hogy erről beszélgethetnek az számukra megnyugvást, vagy reményt adhat akkor mindegy hogy igaz-e és tényleg érezhető-e. Én viszont azt nem tudom elfogadni azok miatt amit korábban fent leírtam, hogy a rágörcsölés és ezzel való foglalkozás a sikert befolyásolja!! Sokan itt is azt tanácsolják hogy ne foglalkozzanak ezzel és lehet hogy akkor sikerül. Nos én ezzel nem értek egyet,mert ilyen szinten szerintem nincs összefüggés.
2009. febr. 6. 17:12
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit elcsúsztak a válaszok. Az utolsó üzimet a 17:03-as kommentedre írtam.

Megyek, Nekem van jobb dolgom is, hazajött a férjem és vannak gyermekeim is. Inkább velük foglalkozom! Ha normális mederben zajlott volna továbbra is a beszélgetés, akkor nagyon szívesen folytattam volna, mert élvezetes volt.

2009. febr. 6. 17:22
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Ja és igazán azért olyan elkeserítő a baba nem sikeredése mert ezt egyáltalán nem tudjuk befolyásolni és ez az embereket nagyon megrémíti. Hiszen ha befolyásolni nem tudjuk akkor lehet hogy soha nem fog sikerülni?? Ez az érzés olyan mint a gyász több fázisa van. Elkeseredés hogy milyen igazságtalan az élet, düh: nekem mért nem lehet ha annak is van aki nem akarja és eldobja, megöli, bizonytalanság: talán nem is lehet ezt követően lehet csak megnyugodni, beletörődni. Mindegy hogy tudományosan biológiailag mi a helyzet, hiszen ezeknek a nőnek az egymás támogatása, az az egyszerű ember igény hogy nem vagyok egyedül és mások megértenek segít feldolgozni, segít reménykedni és biztatnak mások mikor már magad sem hiszel benne. Azért beszélnek a tünetekről mert mástól olyan jó hallani hogy nem reménytelen és lehet hogy most sikerül, hogy tudjon megnyugodni és pozitívan előre nézni.
2009. febr. 6. 17:26
 38/42 A kérdező kommentje:

17:22: nem Téged akartalak megbántani, és ezúton bocsánatot is kérek, ha úgy érzed, Rád irányítottam amit mondtam, mert NEM. Sőt, egyáltalán senkit sem akarok bántani, de akkor elvárom azt, és jogosan (!), hogy engem SE bántsanak se itt, se máshol. Nem vagyok hülye sem, pszichésen sérült sem, viszont könnyen kihoz a sodromból az, ha azt kapom, amit túl: egy túlbuzgó, magát az etalonnak képzelő személy (aki még magyarul sem ír helyesen egyébként...) lehülyéz.

17:26. Újra csak azt kell mondjam: egyetértek. Én már azon túl vagyok, hogy lessem a testem minden rezdülését, mert nem segített sem előre, sem hátra nem vitt. Be kell lássuk, vannak dolgok még a saját testünkben is, amit nem tudunk befolyásolni. Én szerencsére ezen túlvagyok. Megkaptam a baj gyökerét, és kezelem, és röhögöm a régi önmagamat.

2009. febr. 6. 17:46
 39/42 anonim ***** válasza:
45%
Irigyellek, én még ezen nem tudtam magam túltenni. Érzem a testem jeleit de már én is megtanultam, hogy ez nagyon becspós, így már nem fogom őket fel terhességi jelként. Én a düh fázisában vagyok, és nem értem, hogy miért velem történik ez, míg körülöttem egyre több kismama van és úgy érzem csak nekem nem sikerül. Egyébként reménytelenség még amit érzek és félek mivel nem tudom befolyásolni. Csak azt érzem hogy nagyon vágyok valamire amit nem kaphatok meg és nem értem miért? Remélem én is túl tudok lépni. Csak az a baj, hogy akinek egyből sikerült (körülöttem szinte mindenki ilyen) nem érti ezt meg, hogy ez nekem mennyire fáj, csak legyint hogy majd sikerül. Én azonban ezt már elképzelni sem tudom.
2009. febr. 6. 18:02
 40/42 A kérdező kommentje:
Utolsó, ne irigyelj... nem akarom kiteregetni a helyzetemet, de nem lélekemelő. Kérlek, írj privit, el akarom mondani, és hátha együtt könnyebb lesz, talán tudok egy-két dolgot tanácsolni, remélem, segíthetek. Köszönöm.
2009. febr. 6. 18:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!