16 napja késik akkor ma bármikor megcsinálhatom a tesztet?
Nagyon szépen köszönjük. És boldog baba várást kívánunk mind a ketten. Gratulálunk a pocaklakódhoz.
A mai nap pedig elkezdtem émelyegni de nagyon! Remélem tényleg a teszt volt rossz és jön a bébi.
Köszönjük mindenkinek a biztatást,nagyon aranyosak vagytok.
Puszi mindenkinek!!:))
Szia! Én vagyok az aki a múltkori válaszok közt írtam h nekem egy napja késik!nekem pozitiv lett a teszt szívemből kívánom tényleg nagyon drukkolok hogy a doki azt mondja hogy ott van a kisangyalkád a pocakodban!!
Nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Létszi írd meg mit mondot a doki!
Sziassztok. Megjöttem a dokitól és annyit mondott hogy zárt a méhszájam meg rendes nagy az uterus és elképzelhető hogy baba van. De nem tom hogy most az mit jelent hogy zárt a méhszáj.
Tudtok benne segíteni?
Én az uccccsó előtti vagyok, sztem menj másik dokihoz!!! Aki nem hajlandó megUH-zni, az már bocsi, de elég kontárnak tűnik. Kötelessége lett volna megUH-zni,mert ha neadjIsten méhenkívüli, akkor egyik pillanatról a másikra elkezdhetnél nagyon vérezni! (de persze nincs erről szó!!!) De neki ki kellett volna zárni. Hűűű, de mérges lettem!
NAGYON DRUKKOLOK!!! :)
megyek csajok csak azt mondjátok meg hogy mi az hogy zárt méhszáj?
Az lehet a babától?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!