16 napja késik akkor ma bármikor megcsinálhatom a tesztet?
Jaj Istenem már irtam neked megesz a kiváncsiság annyira izgulok tényleg!
Nagyon szeretném hogy jóhírekel szolgáj a sok türelmetlen kismaminak beleértve magamat!
HAJRÁ!!!!!!
megjöttünk és meg is csináltuk negatív lett:((((
SAJNOS.
DE JÖVŐHÉT CSÜTÖRTÖKÖN MEGYEK DOKIHOZ AKKORRA KAPTAM IDŐPONTOTO
de a tüneteim még mindig meg vannak!!
akkor mostmár elkönyvelhetjük megint hogy nincs baba??
:((((
Nagyon sajnálom! :(
Ne adjátok fel, biztos vagyok benne,hogy már uton van a kisangyalkátok és nemsokára megfog fogani!
:( Ne keseredjetek el, várjátok meg, mit mond a doki és ha még mindig nem jön meg, sztem érdemes egy másik tesztet is megcsinálni holnapután reggeli vizeletből.
Nagyon vártam, hogy írj és remélem minden rendben lesz és csak azért nem mutatta ki, mert nem volt elég érzékeny a teszt vagy később volt a beágyazódás, vagy nemtudom, de még szorítok Nektek! :)
elözö vagyok.
Azis lehet hogy terhes vagy mert olvastam már itt ezen az oldalon, hogy sok teszt negatív lett és mégis terhes volt!
Nagyon szépen köszönjük a bíztatást.
Csütörtökig még van remény:)
Aranyosak vagytok nagyon:)))
Ne keseredj el,van akinek tényleg nem mutatja ki a teszt.Mindíg a doki az aki biztosat tud mondani.Érdemes többféle tesztet venni otthonra tartalékba,mert egy-két márka nem annyira megbízható.Továbbra is drukkolunk,és ha ennyire szeretnétek akkor az a kis angyal aki nektek van rendelve,meg fog érkezni hamarosan.Csak bízzatok benne,és ne adjátok fel.Mi ugyan "csak" 5 hónapot próbálkoztunk és jött a pici,de azt a 4 menzeszt átsírtam annyira akartam őt.Most 30 hetes vagyok és csak azt tudom írni,hogy ha akarsz valamit szívből,azt el is fogod érni.Továbbra is drukkolunk nektek a férjemmel!
Egy 30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!