Mennyire gátolja a teherbe esést ha a páromnak csak 12 cm a himvesszöje és hamar elélvez én meg sajnos nem tudok elélvezni?
Semennyire.A hüvely hossza kb:10cm,tehát elvileg célba érnek.De a hüvely faláról is felkerül aki fel akar.Ha gondolod aktus után állj gyertyaállásba egy 20 percre ha bírod.Én az elsővel estem nehezen teherbe így elsőre sikerült.Mondjuk nekem még a méhem is hátra hajló.
Azon,hogy ne élvezzen el hamar tud Ő maga segíteni.Csak gyakorlás kérdése.A párom itt a neten talált oldalakat,ahol jó tippeket adnak,és alkalmazni is lehet őket.Nagyon jó eredményeket lehet elérni.Azt hiszem ezen az oldalon találta: [link]
Sok szerencsét.
A 12 cm bőven elég ahhoz, hogy a spermiumok a megfelelő helyre kerüljenek.
Az hogy nem élvezed a szexet nem befolyásolja a teherbe esést!
Ha a párod rendszeresen beléd élvez, és nem használtok fogamzásgátlót, akkor más a gond. Ilyenkor jön jól egy kivizsgálás.
Az orgazmusról csak annyit,hogy azért van egy kis köze,hogy könnyen esel-e teherbe.Ugyanis a ritmikus összehúzódások hatására amit kivált,gyorsabban célba sodorják a spermiumokat.De anélkül is teherbe lehet esni.Csak orgazmus elérésekor nagyobb az esély.
Üdv:2-ik voltam.
ki ez a hülye már megint!!!!
Aki bedumál ide!!!!!nincs is más dolga!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!