Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora egy fiú újszülött...

Mekkora egy fiú újszülött hímvesszője?

Figyelt kérdés
1,5 cm hosszúság az normális? Szerintem igen, de a férjem szerint nagyon kicsike. Hogy is van ez?
2010. febr. 2. 15:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Eszembe se jutott egyiknél se lemérni :))) De a testéhez viszonyítva nagy :) főleg az első napokban, az anyai hormonok miatt. Hogy a 1,5 centi kicsi-e, hát a baba se egy óriás...
2010. febr. 2. 15:56
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

NORMÁLIS

apuka foglalkozzon a sajátjával. Mégis mit várt? Casanovát a pólyába?

viccet félretéve. Mekkorára számított? persze, hogy picike. Ha nem lenne normális a szüléskor szóltak volna.

2010. febr. 2. 15:57
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Bocs, de ez az utolsó annyira tetszett, hogy vagy tíz percig ezen kacagtam. :) Amúgy nem tudom a választ, mert lányom van.
2010. febr. 2. 16:20
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Vicces, hogy a férfiak még ilyenkor is a mérettel vannak elfoglalva. :D
2010. febr. 2. 16:28
 5/13 anonim ***** válasza:
96%

Ha jól emlékszem, akkor a mérete fűrdés előtt pici, közben óriási, utána jajj hol is van között mozgott.

Teljesen normális, a gyerkőc mérete, ezzel a "problémával" ráérsz foglalkozni úgy tizen sok év múlva, mikor valóban megkergülnek a pasik méretügyileg.

Párod örüljön, hogy kistököse lett, aki egészséges:)

2010. febr. 2. 16:41
 6/13 anonim ***** válasza:
96%
Normális. Főleg husosabb babáknál körbe van párnázva. Ha hátratolod a husos részt meglátod, hogy nem is olyan kicsi;-) "apuka fél, hogy olyan kicsi lesz, mint az övé?!" -bocsi ezt nem hagyhattam ki és viccnek szántam;-)))))
2010. febr. 2. 16:42
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
hát apuka kicsit beteges.azért a centiméterrel való méricskélés előttem van.még változhat,sőt még lány is lehet:))
2010. febr. 2. 17:13
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem baj, hogy viccelődtök, tényleg humoros a kérdésem. A férjem komplexusos a maga 15 centijével és most halálra aggódja magát, hogy majd a fia is kicsi mérettel kell küszködjön. Én sajnos hiába nyugtatom, hogy nekem pont ideális, mármint a férjemé, nem hisz nekem. Valaki előttem nagyon megsérthette anno.
2010. febr. 2. 18:34
 9/13 anonim ***** válasza:
78%

Az én fiam már kész férfi, 7hónapos kiscasanova, volt már erekciója, babáknál előfordul csak úgy, és kb akkora volt neki mint a felső ujjpercem, 2-3cm max:)

nyugi

2010. febr. 2. 20:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az én gyerekeimnek sokkal nagyobb volt. 3-4 centi biztosan. Mondjuk csodálkoztak rajta a kórházban. De nem tudtam miért. Lehet tényleg átlagon felüli méretekkel vannak megáldva. Csak így is maradjon.
2010. febr. 6. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!