Babát szeretnénk, létezik olyan, hogy a párom hímvesszője nem bírja az én hüvelyflórámat?
Figyelt kérdés
Szex után másnapra apró piros pöttyök jelennek meg a hímvesszőjén aztán egy nap múlva elmúlik. Most voltam dokinál, nincsen semmilyen fertőzésem. Akkor mitől pöttyösödik ki a párom? Hogy lesz így baba?2011. máj. 5. 14:29
1/9 anonim válasza:
Szia!
Sajnos azt nem tudom, miért van (ha lesz válasz erre, akkor én is kíváncsi leszek), mert az én férjemmel is előfordul ez. Ettől függetlenül van egy 16 hós fiunk, úgyhogy ebben ez nem akadály :)
2/9 anonim válasza:
Azt, hogy van-e benned vagy a párodba fertőzés csak kenetvétellel tudják megmondani, mert nem minden baktériummal fertőzött embernek pirosodik , viszket stb..nálunk is volt hasonló , férjem spermamintáját bakterológián nézték, tenyésztést csináltak és kiderült, hogy Streptococcus agalactiae baktériummal fertőzött, nálam nem okozott tünetet, csak nála szex után.Mindketten kaptunk antibiotikumot mivel akkor a nőbe is van, csak nőknél ritkán okoz tünetet és egy hónap szexmegvonás volt, majd rendbe jött, azután nem volt többször kipirosodás, érzékeny makk, sem pöttyök. Nekem volt több vetélésem, és ekkor derült ki, hogy mivel nekem is átadta vagy én neki, ez sose fog kiderülni ezt a bacit, ez okozott vetélést,mivel ez egy alattomos dolog.Doki szerint évekig is elvan úgy az emberbe, hogy nem okoz tüneteket, max vetélés, férfinál meg egyéb, lehet még valamelyikünk korábbi kapcsolata alatt szerezte.
3/9 A kérdező kommentje:
Hú nagyon köszi a választ, akkor irány a doki ismét!
2011. máj. 5. 14:43
4/9 anonim válasza:
Figyelj, ne nőgyógyászhoz menj vissza hanem urulógiára menjetek a férjeddel, ott el kell mondani a gondot, meg ha már ott vagytok akkor érdemes kérni egy spermavizsgálatot is, így legalább megtudjátok mennyire termékeny a párod és nem futtok felesleges köröket.. és tudni fogják, engem nem is küldött a nőgyógyihoz az urulógusunk, mivel azt mondja nőbe nagyon nehéz még kenetvétellel is kimutatni, ezért szokták a férfit nézni, főleg ,hogy neki okoz kiütést stb.
5/9 anonim válasza:
Jah még annyit szeretnék mondani, hogy először bőr és nemibeteg gondozóba mentünk, ahol annyit mondtak, hogy minden este öntse le hipermangános vízzel:))ezután mentünk el urulógiára.
6/9 anonim válasza:
Erről nem is hallottam! Köszönöm én is az információt! De gondolom ezzel minden egyes alkalommal pöttyös a férfi, nem? Nekem nem pöttyös mindig a férjem, lehet akkor nálunk nem ez van. Neked mindig pöttyös a párod?
7/9 anonim válasza:
Már nem szerencsére. Évekig nem volt semmi ilyen pötty sem más, csak néha merevedési zavar. Egyszer csak elkezdett így reagálni szex után, és eleinte nem minden alkalom után, majd egy fél év múlva már minden szex után és még többször csődölt be mellette, előfordult olyan is, hogy az ágyékába és a hímvessző feletti részbe érzett apró nyilalást.
8/9 anonim válasza:
Nálunk a páromnak akkor voltak ilyen pöttyök a péniszén, amikor gombát kapott el. Lehet, hogy benned van, csak nem jön ki rajtad, neki meg az immunrendszere kevésbé tolerálja.
9/9 anonim válasza:
Ez nálunk is gyakori probléma sajnos,de akkor elküldöm az orvoshoz mindenképp,amit nagyon nem akar!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!