10 éves fiúnak mekkora a hímvesszője?
Én egy anyuka vagyok,és van egy 10 éves fiam. Szoktunk már erről arról beszélgetni vele. Amit kérdez arra én őszintén szoktam neki válaszolni. Valamelyik nap megkérdezte,hogy az ő kukija kicsi-e? Mert szerinte igen. Hát én egyből mondtam neki,hogy dehogy kicsi,az pont akkora amekkorának lennie kell. Szerinte akkor is kicsi. Így látva tényleg kicsinek látom,mert van egy 4 éves öccse és szerintem neki nagyobb van. Nem akartam elszomorítani,és nem is fogom.
Hozzá teszem a 10 éves fiamnak fityma szűkülete volt és megműtötték 4 évesen. Lehet,hogy csak azért látszódik olyan kicsinek mert nincs rajta bőr?
Mindenki mas, hat kicsi neki, ennyi. Normalis a nagy is meg a kicsi is, max. nem atlagos meretu. 10 eves. Meg nohet neki, ha meg nem no, nem no.
A korulmetelt tunhet picit kisebbnek, de azert nem olyan sokkal. Lassan kamasz lesz, meglepo, ha megmutatja neked ilyen korban es errol beszel. :S
Egyebkent nem tudom elkepzelni, hogy te az anyuka vagy, csak a gyerek kerdezhet ilyet, mert egy szulo tudja a valaszt, hogy ezen a mereten ugysem lehet valtoztatni, ha meg no vagy, duplan tudod, hogy nem ez szamit ugysem.
Pedig tényleg szülő vagyok. Tudom,hogy nem a méret a lényeg,de tényleg én is kicsinek látom. Annyira kicsi,hogy alap állapotban még lógni sem lóg.
Mi megbeszélünk mindent. Mondtam neki,hogy kérdezzen nyugodtan,én mindig csak a jót akarom neki,és nem fogom ki nevetni. Mi megbeszélünk mindent. Örülök,hogy ez így van,szerintem így is kell lennie.
Van ilyen kismeretu mas is, nincs egyedul, persze. Ezen a videon felnott ferfiak vannak (rengetegen), akiknek olyan pici, hogy alap allapotban nem log egyaltalan:
Elmondasuk szerint tudnak szexualis eletet elni. Szoval nem lesz ezzel gondja meg meg csak 10 eves, nohet neki. Attol, hogy itt vki leirja, hogy az o 10 evesenek 12 cm, a te fiade meg ettol nem fog megnoni. Mindenki mas. A lenyeg, hogy egeszseges legyen.
Ne azt nézd, hogy alapállapotban mekkora, mert kétféle típusú hímvessző van:
1.alapállapotban és erekciókor is hasonló méretű
2.alapállapotban pici, de erekciókor többszörösére nő.
Az én fiaimnak az utóbbi van, alapállapotban nagyon pici nekik.
Nekem is kicsi volt, de azóta megnőtt. :)
Nem szabad a témával foglalkozni, mert tudatosul benne, és önértékelési zavarai lesznek a nőkkel kapcsolatban. Inkább arra kellene majd rávezetni, hogy érdeklődjön a nők iránt, és akkor beindul a folyamat...az emberi szervezet így működik, a feedback mechanizumuson alapul, sok tesztoszteronra lesz neki szüksége, de ha nem érdeklődik a nők iránt majd, nem is fog megfelelő hormonszintje lenni.
Van egy heresérvvel műtőtt unokatesóm és az ővé 13 éves koráig folyton mérte 3 cm volt nyugalmi állapotba és miután elkezdett serdülni nőtt csak meg,akkor nyúlt meg a magassághoz megfelelő méretűre.
De ebben a korban igen eltérő a 3cm-12 cm ig is lehetséges,az sem mindegy milyen magas a gyerek,Egy kisnövésű gyereknek sokszor a serdülő korig,amíge el nem kezd nyúlni,szőrősődni sokszor odáig kisebb mint a korosztályáé.De olyan 7-10 cm írtak egy hasonló kérdésben átlagnak.
Becsülendő, hogy ilyen jó viszonyod van a fiaddal, ezt próbáld megtartani a serdülő kor alatt is, nagyon megkönnyítheted majd azt az időszakot magadnak is és neki is.
Amúgy meg öcsémnek is nagyon picike volt, ahogy elkezdett serdülni, elég hosszúr lett neki. Nem tudom merevedett állapotba mekkora lehet (nem kérdeztem rá) de amikor szabadon száll, már akkor is nagynak tűnik. :D
Kedves Anyuka!
Először is gratulálok, hogy egy ilyen vagány, nyitott nő vagy, hogy így megbízik Benned a gyereked. ;)
A fiad még nem kezdett el kamaszodni, ezért kicsi a kukija. Ha majd elkezd serdülni, ott is megnő majd neki. Egyébként akinek nyugalmi állapotban kicsi a kukac, annak felállva igencsak nagy. :D Ezt is nyugodtan elmondhatod a fiadnak, de még jobb lenne, ha a az Apuka mondaná ezt el neki, hiszen ő is férfi, ő is volt kamasz, így ugyanezeket élte át. A lényeg, hogy azt magyarázzátok el a kissrácnak, hogy ne legyenek gátlásai emiatt, hiszen még bőven van ideje fejlődni. :)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!