10 éves fiúnak mekkora a hímvesszője?
Figyelt kérdés
Én egy anyuka vagyok,és van egy 10 éves fiam. Szoktunk már erről arról beszélgetni vele. Amit kérdez arra én őszintén szoktam neki válaszolni. Valamelyik nap megkérdezte,hogy az ő kukija kicsi-e? Mert szerinte igen. Hát én egyből mondtam neki,hogy dehogy kicsi,az pont akkora amekkorának lennie kell. Szerinte akkor is kicsi. Így látva tényleg kicsinek látom,mert van egy 4 éves öccse és szerintem neki nagyobb van. Nem akartam elszomorítani,és nem is fogom.
Hozzá teszem a 10 éves fiamnak fityma szűkülete volt és megműtötték 4 évesen. Lehet,hogy csak azért látszódik olyan kicsinek mert nincs rajta bőr?
2011. máj. 22. 08:48
11/12 anonim válasza:
Ha a kisfiad felhozná a témát ismét,akkor beszégess el vele,hogy kamaszkorban szokott jelentősen nőni a kuki méret,meg vannak akik későn érőbb típusúak és náluk a korosztályukhoz képest később jelnek meg a kamaszodás jelei.Hogy ennyi idősen teljesen normális hogy valakinek még kicsi,valakinek meg nagyobb,hisz akár ha megnézzük magasságra is igen nagy különbések fordulnak elő.Ha majd kicsit idősebb lesz és kamaszodik már,akkor ő maga is látni fogja a változást.De nem kell most még attól tartania hogy kicsi van neki,mert meg fog nőni.
12/12 anonim válasza:
Engem 3 évesen metéltek körül. 11 éves koromig 5 cm volt csak. 13 évesen viszont már 10 cm. Akkor keztem serdülni. 16 éves koromra meg elértem a végső méretemet, 15 centit. Én is aggódtam, de aztán láttam iskolai öltözőben, hogy másoknak sem nagyobb, illetve utolértem őket méretben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!