Jutttka kérdése:
Mit tegyek? Férjem el akarja vetetni a gyereket én pedig meg akarom tartani!
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a férjemnek előző házasságából már van 2 lánya. Nekünk meg egy 2 éves kisfiúnk. Anyagi helyzetünk nem túl rózsás (lakáshitel stb. ) Én ennek ellenére nagyon szeretném ezt a babát (6 hetes). Ő hajthatatlan mert azt mondja hogy kilátástalan a helyzetünk most is, napról-napra élünk. Ha meg megszületik a gyerek még rosszabb lesz. Én nem így gondolom, mert már szeretem ezt a babát. Kérlek írjátok le a véleményeteket, válaszotokat.2011. jan. 27. 15:25
41/47 anonim válasza:
szia! Hogy vagy mi újság veled?
42/47 A kérdező kommentje:
Sajnos megvolt a terhesség megszakítás!Nem kívánom senkinek ,hogy ilyet kelljen átélnie.Lelkileg el fog kísérni egész életemben.Az biztos ,ha még egyszer ilyen helyzetbe kerülnék nem így döntenék.
2011. febr. 21. 14:18
46/47 anonim válasza:
Ne vádold magad miatta! Te már szültél. Megtetted a "kötelességedet". Szeresd és neveld boldogságban a kisfiadat. Ő a fontos!
A fájdalom elmúlik ha nem táplálod.
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
47/47 anonim válasza:
szia!
hogy vagy azóta?
milyen a kapcsolatotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!