Miért csak egy nő döntheti el, hogy megakarja e tartani a gyereket vagy nem?
A gyereket a nönek kell megszülnie, ezért nagyrészt övé a döntés joga.
A férfiak meg inkább akkor gondolkodnának, amikor lefekszenek valakivel, és nem védekeznek, utána már késö. (Rengetegszer lehet olvasni, hogy a gumit "nem szeretik", inkább a megszakitással "védekeznek" - és ha terhes lesz a nö. akkor meg vannak döbbenve.
Viszont azt én sem tartom szépnek, ha egy nö igy akar megfogni egy férfit - és az általában nem is sikerül.
A férfinek ugyan ilyen esetben kell fizetnie gyerektartást, de a nönek ott a gyerek, aki napi 24 órás felelöség, és a költségeket a gyerektartás közel sem fedezi.
1. mert az ő teste,ő hordja ki a gyerkeket és ha rosszul jár akkor neki nem lehet több gyereke.
2.neki kell megbírkózni a lelkiismeretével.
3.az abortusz gyilkosság,mindenkinek joga van az élethez.
Az szerintem is szemétség,ha egy nő mindenáron teherbe esik,hogy így fogja meg a pasit,de ha véletlenül esik teherbe és nem egy friss kapcsolatról van szó,hanem régóta együtt vannak akkor igenis vállalja a felelősséget.
és ha szakad a gumi vagy ilyesmi akkor még mindig ottvan a 72 órás tabletta.
Ez egy nagyon nehéz kérdés, már én is sokat gondolkoztam rajta. Az tény, hogy a nő testében megy végig egy nagyon komoly változás, neki kell végig csinálni a terhességet, a szülést, az ő teste változik, de nyilván a férfi nem tehet róla, hogy ő ezt nem tudja átvállalni. És abban biztos vagyok, hogy vannak férfiak akiket nagyon megvisel, ha akaratuk ellenére lesz elvetetve a baba. Viszont nyilván az is borzasztó, ha egy nőt arra kényszerítenek, hogy kihordjon egy babát, akit nem szeretne.
Akárhonnan nézzük, valaki nagyon komoly sérülést szenvedhet, és ez lehet a férfi is. Ez tipikusan olyan kérdés, amiben nem lehet igazságot tenni.
Az tény, hogy ha előre megbeszélik, hogy a férfi nem akarja a babát, és a nő ennek ellenére megtartja, akkor tényleg nem fair gyerektartást követelni.
Ez bármelyik fél szemszögéből nézve nagyon rossz helyzet.
Van egy mondás erre (nem biztos, hogy szó szerint idézem):
"Egy nő mindent megtesz azért, hogy legyen gyereke vagy hogy ne legyen."
"Egy nő két dologért képes bármit megtenni: hogy legyen gyereke, és hogy ne legyen gyereke."
Nem kijavítani akarlak, utolsó, csak én így ismerem :)
A nő hordja ki, szüli meg és neveli fel a gyereket. Az apa bármikor leléphet -és akárhonnan nézzük, ez sokkal gyakoribb.a nő haláláig ANYA lesz, ha szül. Az apák sokszor "lemondanak" erről a kiváltságról, hogy ők szülők lehetnek, és tesznek a gyerekre.
Ezért dönt a nő. Nehogy már azért hordjak ki egy gyereket, mert egy pasi azt akarja. Megszülöm, aztán pár év múlva meggondolja magát, nem kellünk neki, és lelép? Volt már rá példa nem egy, uyge? ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!